Jump to content

Readers Digest


kensopoy

Recommended Posts

yanlış anlamayın arkadaşlar reklam falan yapmıyorum arkadaşlar bu firmadan bana durup duruken mektup geldi ve çekilişe bilet yollıycaklarını söyledi 100.000 bin ytlilik hediye çeki vericeklemiş ön bildirim diye göndermişler 14 gün içinde sarı zarf göndericekmlermiş..

Acaba bundan gelen varmı ?

Adresleri olarak acıbadem istanbul diye yazıyor zarfın üstünde? daha önce gören varmı bu firmayı ? arayıp sorduğumda ise bana alışveriş yaptığınız yerlerden veri tabanlarından bulduk diyor gelen varmı arakdaşlar bu zarfan bir arkadaşımıza özellikle istanbulda olan arkadaşlara ?

Link to comment
Share on other sites

Bana da geldi Onların anlaşmalı kuruluşlarında Kredi Kartı kullananlara geliyor sanırım. Ücretsiz katılabiliyormuşsun çekilişe kazanırsan alışveriş çeki veriyorlar üye mağzalarda alışveriş yapabiliyormuşsun. Amaçları da şirketlerinin tanıtımıymış ama ne şirketi ben de tam çıkaramadım :whistle:

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar bu muhabbet tamamen dalavere... yanibanada geldibu mektuptan bendegerekliişlemelri teker teker yaptım zarfgönderdim zarf aldım ve bana son 2aydan beri de tekzarf geliyor... katılımlarınız sonucunda elinizeulaşmışolan kitap"DÜNYALAR HARİKASI" ÖDEMESİNİEN KISA SÜREİÇERS,NDE YAPMANIZI TALEP EDERİZ DİYE... BENCE SAKIN KANMAYIN.... TAVSİYE

Link to comment
Share on other sites

Çekiliş yönü tamamen doğru piyango huzurunda çekiyorlar ama o kitap satışından milleti sömürüyorlar anladığım kadarı ile, araba çıkcak umuduyla 49 ytlik kitap kurnazlık olur madem çekiliş yapıyorsun ücretsiz yap.

Ha kitap almadan katılırsan araba çekilişine katılamıyorsun. 100.000 bilmem kaçparalık hediye çekilişi oda neo kart mı ne günlük harcama limiti var ve 3 ayda bitirmek zorundasın anlaşmalı yerlerden falan filan ben dolandırıcılık demiyorumda su kurnazlığı diyorum..

Şu krizde milleti nerden sömürsek diye uğraşıyorlar size bunun sistemde bir şirket ismini söylesem hatırlarsınız aynı konu sadece isim değiik hani şu TİTANLAR varya zamanın ünlü sözü (Titan Titana) koca göbekli milleti dolandıran adamların farklı bir versiyonu evin adresinide nerden bulmuş anlamış değilim.. Doğru düzgün ev adresini bilen olmaz ücra köşe, adresleri birisi para ile satıyormuş sanırım mail list gibi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...