Jump to content

Garmin Nüvifone G60 Ve M20


muti07

Recommended Posts

Mobil iletişim cihazları üretmek üzere Asus ile anlaşan Garmin ilk iki modelini duyurdu. Gelecek hafta Barselona'da görücüye çıkacak olan G60 ve M20, mobil navigasyon alanında iddialı olacak.

Navigasyon cihazları üreten Garmin, Asus ile yaptığı işbirliğinin ilk meyvelerini duyurdu. Gelecek hafta Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'inde tanıtılacak olan G60 ve M20, navigasyon ustasının imzasını taşıyan ilk mobil iletişim cihazları. Nüvifone markasıyla uzunca bir zamandır dillerde olan Garmin, sonunda hedeflediği noktaya ulaşmak üzere.

nuvifone_in1.jpg

Garmin nüvifone G60, cep telefonundan çok küçük bir navigasyon cihazını andırıyor. Komple bir navigasyon paketi sunan cihaz konum servislerini SMS, e-posta, fotoğraf paylaşma ve sosyal ağlara erişim özellikleri için de entegre bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Cihazın navigasyon hizmetinde adım adım sesli yardım da standart olarak sunuluyor. Linux işletim sistemiyle çalışan cihazda WebKit tabanlı bir internet tarayıcı bulunuyor. 9 cm'lik (3.55 inç) dokunmatik ekran, 3 megapiksel otofokuslu kamera, 4GB bellek ve Wi-fi bağlantısıyla oldukça güçlü bir mobil iletişim cihazı.

Duyurulan ikinci model Garmin nüvifone M20. G60'ın aksine Windows Mobile işletim sistemiyle çalışan cihaz kardeşi gibi navigasyon anlamında eksiksiz bir paket ve konum servislerini tüm iletişim yollarına entegre bir şekilde sunuyor. G60'a göre oldukça hafif olan M20 sadece 99 gram. 7 cm'lik (2.8 inç) dokunmatik ekrana sahip. 640 x 480 piksel çözünürlük sunan ekranı bulunan M20, 3 megapiksel otofokuslu bir kamera sunuyor. 4 ve 8 GB kapasite seçenekleri, miniUSB bağlantısı, Wi-fi, Opera tarayıcı ve hareket algılayıcı cihazın sunduğu diğer özelliklerden.

kaynak:cnetturkiye.com

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...