Jump to content

Smile Kendi Alt Yapısından Hizmet Sunmaya Başladı


muti07

Recommended Posts

Daha önce tüm altyapı hizmetlerini Türk Telekom’dan alan smile adsl, yaptığı 2 milyon dolara varan yatırım ile bundan böyle, kesintisiz adsl hizmetini ve kendi kalite kontrolünün denetimini kendi altyapısı üzerinden oluşturduğu sistemle abonelerine sunacak.

2006 yılından beri internet kullanıcılarına müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hizmet veren smile adsl, bugüne kadar kendini farklılaştırdığı hesaplı ve en kaliteli hizmet kategorilerinin yanına şimdi de kendi altyapı teknolojisini ekliyor. Geçtiğimiz sene sonunda kendi bünyesindeki uzman ekiple tasarladığı ve geliştirilmesi için yaklaşık 1.5 yıl sürede, 1 milyon dolar harcanan yeni CRM (müşteri ilişkileri yönetimi) programı ANKA’yla farklı platformları tek bir çatı altında toplayan ve böylelikle hem bireysel hem de kurumsal tüketicilere çok daha hızlı hizmet vermeye başlayan smile adsl, internet erişimini kendisinin sağlamasına yönelik yaptığı yatırımla da kullanıcılarına büyük avantajlar sağlıyor. Daha önce diğer tüm servis sağlayıcılar gibi altyapı hizmetlerini Türk Telekom’dan sağlayan smile adsl, kesintisiz adsl hizmetini sunmak ve kendi kalite kontrolünü ve hedeflediği yüksek standartlarda hizmet seviyesini en iyi şekilde sağlayabilmek için, şimdi de 1 milyon dolara varan yatırımla kendi altyapı sistemini oluşturdu.

Türk tüketicilerine daha önce; kullanıcılarına sayısız avantaj sağlayan CRM sistemi, ücretsiz modem, limitsiz ya da çok avantajlı paketlerle internet erişimi, telefonda yüzde 95’e varan oranlarda ucuza konuşma, internetteki tehlikelere karşı kapsamlı güvenlik paketi gibi katma değerli hizmetler sunan smile adsl, tüketicilerine daha yeni teknolojilerin sunulması vizyonuna kendi altyapı sistemini de ekleyerek telekom alanında önemli bir yatırıma imza atmış oldu. Böylece müşteri memnuniyeti esasına dayanan smile adsl, kalite kontrol sistemlerini kendi teknolojisiyle denetleyebilecek, abonelerine özel olarak geliştirdiği projeleri kendi altyapısıyla hayata geçirebilecek.

kaynak:cnetturkiye.com

Link to comment
Share on other sites

aslında güzel bir haber telekomda ve internette tekelciliği kalkması için gerekli olan zaten telekom harici bir alt yapı kullanmaktı bunuda smile yapmış iyide olmuş buda telekomla olan rekabeti farklı boyuta taşıyacaktır bekleyip görücez

Link to comment
Share on other sites

haber olumlu ancak açıklayıcı değil. yuvarlak cümlelerle geçiştirilmiş. bu altyapı çalışmaları hangi illerde başladı ve hangi aşamaya geldi, ilerideki plan nasıl olacak. bunlar önemli. tellcom var altyapı yapıyor diye seviniyorduk, adamlar izmir istanbul ve ankadaranın bazı yerlerine hizmet veriyor. eğer böyle olacaksa hiçte güzel bir haber değil.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...