Jump to content

Torun sevgi internet aldýrdý, ödül kazandý


trendmark

Recommended Posts

Bursa’da oturan 62 yaþýndaki Nazmiye Tutal, Almanya’daki kýzý ve torunu ile MSN’de görüþmek için ADSL abonesi olmaya karar verdi. Evindeki dizüstü bilgisayarýna ADSL baðlatan Tutal, Telekom Bursa Ýl Müdürlüðü’nün 100 bininci abonesi olunca dizüstü bilgisayar kazandý.

2426198.jpg

Telekom Müdürlüðü’nde düzenlenen törende hediyesini alan Tutal, ‘ADSL 100.000’ yazýlý yaþ pastayý Telekom Ýl Müdürü ile birlikte kesti.

Merkez Yýldýrým ilçesi Güler Sokak’ta oturan Nazmiye ve 65 yaþýndaki Bayram Tutal çiftinin küçük kýzlarý Ýnci Çýraklar, 2.5 yýl önce evlenip, Almanya’ya yerleþti. Kýzýyla hasret gidermek için sürekli telefonla görüþen Nazmiye Bayram, faturalar aðýr gelmeye baþlayýnca bu kez 31 yaþýndaki oðlu Abdullah Tutal’ýn bilgisayarý sayesinde görüþmeleri internet üzerinden yapmaya baþladý.

Altý ay önce Almanya’da ‘Ýncilay’ adý verilen torunu dünyaya gelen Nazmiye Tutal, torununu ise MSN üzerinden webcam sayesinde gördü. Oðlu Abdullah’ýn baþka bir eve taþýnýp, ADSL aboneliðini de taþýnacaðý eve nakil edeceðini öðrenen Nazmiye Tutal, torun hasreti yüzünden ADSL abonesi olmaya karar verdi. Telekom Ýl Müdürlüðü’nün yolunu tutan Tutal, 2 Kasým’da ADSL abonesi oldu.

ÖDÜLÜNÜ TÖRENLE ALDI

Oðlundan bilgisayarý nasýl kullanacaðýný da öðrenen Nazmiye Tutal, bu sayede kimseye ihtiyaç duymadan kýzý ve torunuyla istediði zaman rahatlýkla görüþmeye baþladý. Bu arada Telekom’un düzenlediði kampanya kapsamýnda Nazmiye Tutal'ýn, 100 bininci abone olduðu anlaþýldý. Telekom Ýl Müdürlüðü’nde 100 bininci abone olmasý nedeniyle düzenlenen kokteyle davet edilen Tutal’a burada bir dizüstü bilgisayar hediye edildi. Tutal, üzerinde ‘ADSL 100.000’ yazýlý yaþ pastayý da Telekom Ýl Müdürü Mustafa Öztürk ile birlikte kesti.

Akrabalarýnýn büyük bir kýsmýnýn yurt dýþýnda oturduðunu belirten Tutal, “Sürekli telefonla görüþünce faturalar aðýr gelmeye baþladý. Sonra oðlum sayesinde internet üzerinden görüþmeye baþladým. Altý ay önce dünyaya gelen torunumu da ilk kez bilgisayardan gördüm. Oðlum ayrý eve taþýnacaðý için bilgisayarý iyice öðrenip abone oldum. Artýk torunumu istediðim zaman görüyorum. Çok mutluyum” dedi.

teyzem benim ya:)

not:hürriyetin haberi

Link to comment
Share on other sites

Sinir olmamak edle deðil bu haberlere...

Biz pahalý diye bi yerlerimizi yýrtarken,

bu densizler de müþterimiz milyonularca diye hava atýyorlar..

Ya burda paylaþýlan teyzenin gayreti telekoma herkezden çok kýzanlardaným.Sapla samaný ayýrmak gerek.

Link to comment
Share on other sites

Al sana büyük bir TEZAT daha, haberi tekrar okuyunca farkettim telekomun ikinci densizliði, terbiyesizliði ve ayýbýný..

Almanyada bir miktar para verip, sýnýrsýz olarka türkiye ile görüþüyorlar imiþ. Geneç arkadaþ ziyaretinde 3 Almanyadaki akrabalarýnýn aradýðýný, 3-5 dakika konuþup sýkýldýklarýný, sonra telefonu 3 yaþýndaki kýzlarýna verip saatlerce almanaydakiler ile konuþtuklarýný anlattý. Ve almanyadaki tarifeden bahsetti. Aramalarýnýnýn maddi bir külfeti olmadýðýný da.

Bu, arkadaþýmýn söylediði bir haber, Ne kadar doðru? bilmiyorum ama.. Aslýnda bu da önemli deðil aþaðýdaki yazacaklarýmla ilgili olarak..

62 yaþýndaki Nazmiye Haným, eðer ki Telefon faturalarý yüksek olmasa idi böyle bir iþe kalkýþýr mýydý ?

Yada Nazmiye Hanýmýn maddi geliri çok yüksek olsa idi ve gelen fatura devede kulak olsa idi, bu faturalarý umursar mýydý ?

Ne yapmýþ Nazmiye Haným; telefon faturlarýný ödemekteki sýkýntýsýndan dolayý, ve oðlununu da yardýmý ile internetten konuþmaya çalýþmýþ ve baþarmýþ. Gayretinden dolayý tebrikler...

Peki þimdi sýralayalým.

Telefon mu pahalý ? Telefon pahalý ise internet ucuz mu ?

Ýnternet mi pahalý ? internet pahalý ise telefon mu ucuz ?

Halbuki telekom daha geçen sene Y.dýþý görüþmelerde indirip yapýp Müthiþ tarife dememiþ miydi ?

Halbuki telekom dsl baðlantýlarýnda üst üste 2 indirim yapmamýþ mýydý ? (indirim denmiþti)

Bu iki tarife arasýndaki tezat nedir ?

Nazmiye Haným, telefon faturasýný ödemekte zorlanmýþ, Dsl almýþ. Telekomda 100 bininci diye ödül vermiþ.

Peki o ödülü veren, Nazmiye hanýmýn dsl abonesi olmasýndaki sebebi görmüþ mü? Araþtýrmýþ mý ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...