Jump to content

The Pussycat Dolls ve 13 Ünlü Alternatif


chAsEEr

Recommended Posts

pcdmtvsonkez.gif

Kapı açılış 19:00

Kırmızı halı 19:30 (biletlilere izlemek serbest!)

Parti 20:45

Pussycat Dolls 00:15

Servisler: Taksim AKM önünden ve Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden 18:30 - 20:30’a kadar her yarım saatte bir. Dönüş CNR önü 00:30 – 02:30 saat başı. Kişibaşı 5 ytl (gidiş-dönüş)

MTV TÜRKİYE Lansman Partisi’ne Katılacak olan THE PUSSYCAT DOLLS ve Türk Sanatçılar Kırmızı Halıdan Hayranlarını Selamlayacak!

23 Ekim 2006, Pazartesi günü yayın hayatına başlayan müzik ve yaşam kanalı MTV Türkiye, açılışını dev bir lansman partisi ile kutluyor. Ünlü R&B ve Hip-Hop grubu The Pussycat Dolls, 17 Kasım 2006’da İstanbul’a gelerek MTV Türkiye izleyicisi ile buluşuyor.

“Tek günlük festival” niteliğindeki MTV Türkiye Lansman Partisi, ünlülerin ve konukların kırmızı halıdaki yürüyüşü ile başlayacak. Partiye katılan izleyiciler hem The Pussycat Dolls üyelerinin hem de diğer ünlü konukların kırmızı halı yürüyüşünü izleyebilecek.

MTV Avrupa’da da görüntüleri yayınlanacak olan MTV Türkiye Lansman partisinde, son dönemin en parlak R&B ve Hip-Hop grubu The Pussycat Dolls’un öncesinde Türkiye’den de büyük müzisyenler sahneye çıkacaklar; 110, Athena, Ceza, Duman, Hayko Cepkin, Kargo, maNga feat. Göksel, mor ve ötesi, Nil Karaibrahimgil, Ogün Sanlısoy, Redd, Sertab Erener ve Teoman CNR Expo Center’da gerçekleşecek olan bu muhteşem organizasyonda yer alan sanatçı ve gruplar... Ayrıca DJ Fuchs ve Cervus da DJ setleriyle performans gösterecekler...

CNR 7.Salon’da, Dinamo 103.8 organizasyonunda gerçekleşecek olan parti, MTV Türkiye’nin yerli sanatçılarının performansı ile başlayacak ve ardından The Pussycat Dolls’un muhteşem sahne şovu ile devam edecek. Türkiye’de ilk defa bir gecede bu kadar çok grup ve şarkıcıyı aynı sahnede biraraya getirecek olan parti, katılanlara unutulamayacak anlar yaşatacak. MTV Türkiye Lansman Partisine katılmak isteyenler biletleri Biletix’ten temin edebilecekler...

The Pussycat Dolls

The Pussycat Dolls, 1995 yılında Christina Applegate’in garajında küçük bir dans grubu olarak doğmuştur. Grup kısa zamanda ünllenmiş ve birçok önemli klupte dans etmeye başlamıştır. Birçok ünlü The Pussycat Dolls ile şovlarında sahne almış ve bir gecelik de olsa Pussycat Doll olmuşlardır. Bu ünlüler arasında Christina Aquilera, Pamela Anderson, Kelly osbourne, Pink, Britney Spears, Carmen Electra ve Gwen Stefani gibi isimler bulunmaktadır.

The Pussycat Dolls, ilk kuruluş yıllarında taklit ve danslardan oluşan başarılı revü şovları yapmış ve zamanla gerçek bir müzik grubuna dönüşerek uluslararası üne kavuşmuş ve birçok dergide, MTV ve VH1’da, reklam kampanyalarında ve filmlerde yer almıştır. Özellikle 2003 yılında Charlie’s Angels: Full Throttle’da bir sahnede Pembe Panter müziğinde dans eden The Pussycat Dolls ardından birçok televizyon programına çıkmıştır. Grup 2004 yılında MTV Asya Ödüllerinin açılışını yapmıştır.

MTV Hits İngiltere, The Pussycat Dolls’u Destiny’s Child ve Spice Girls’ünde önünde En iyi 10 Kadın Grubu listesinde bir numara olarak açıklamıştır.

Grup, 2005 yılında “Yılın En iyi satış yapan R&B/Hip-Hop Single’ı” ve “Yılın En İyi Top Dans/Kulüp Single’ı” dallarında Billboard Müzik Ödüllerini aldı. Aynı yıl, “Don’t Cha” ile Yılın En İyi Videosu dalında İngiltere Smash Hits Ödülünü aldı. Ayrıca Almanya’da En İyi Pop Grup dalında Der Goldene Otto (silver edition) ödülünü aldı. 2006 yılında ise En iyi Uluslararası Pop dalında Die Goldene Kamera ödülünü aldı.

12-18 YAŞ ARASI ETKİNLİĞE EBEVEYNİ İLE KATILMAKTADIR.

Organizasyon İle Daha Detaylı Bilgi Ve Bilet Fiyatları İçin

http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?Eventcd=GMTA4[/CODE]

[color=#FF0000]Bultar Hadi Bizde Gidelim[/color] :):)

Link to comment
Share on other sites

İstanbulda olsa giderdim bilet fiyatı hiç farketmezdi vallahi ama sınavlarım varrrrrr ah MTV biraz daha bekleyemedin acılmayı....

İstanbulda olan arkadaslar kacırmamalı

40 milyona bir sürü sanatcı ve en onemlisi Pussycat Dolls.... Öğrenciye de 30 yapmıslar...

Helal olsun MTV ye ama ben gidemiyoooorruuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm :'( :)

Link to comment
Share on other sites

Vallaha Kırmızı Halıdan Geçerken Onları Görmeyi İsterdim ama CNRExpo Metrodan görünüyor sanırım kırmızı halı inşallah üstünü kapatmazlar :)

Kırmızı Halıyı Sadece Biletliler İzleyebilecekmiş :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...