Jump to content

*.*tib Dosyalarının Acronis Universal Restoresi


temmuz

Recommended Posts

Acronis True Image(UNİVERSAL olmayanlarından herhangi biri) kurulu boot CD yada boot hale getirilmiş flash belleklerle alınan acronis imaj dosyaları(*.*tib), Acronis True Image UNIVERSAL ile restore olmuyor. Aynı sisteme restore edilecekse bu durum sorun oluşturmaz ama eğer bir donanım değişikliği söz konusu ise UNIVERSAL versiyonlar ile restorasyon zorunlu olmaktadır. Bu durumdada yedek olarak bulunan herhangi bir *.* tib dosyasını kullanamayıp zorunlu olarak -donanım değişikliği öncesi- bir Acronis True Image UNIVERSAL imajı gerekiyor. Halbuki Acronis True Image programlarının -universal olsun yada olmasın- tüm versiyonlarının aldığı imajların yapı ve uzantısı aynıdır(*.*tib). Öyleyse farklı versiyonların restorasyonlarında farklılık olmaması gerekir.

1- Bu çelişkili durumun sebebi nedir?

2- Çözümü varmıdır ve nasıl olmalıdır?

Link to comment
Share on other sites

Ne zor soruymuş. Kimsenin bir fikri yok. Usta olduklarna inandığımız arkadaşların bile(İsim veremiyorum. Çünkü tepki gösterebilirler)..

Kendim çözümlemeye çalışayım bari. Boot araçlarını değiştirdiğimde herhalde sürücülerin harfleride değişiyor ve daha önce alınan *.*tib dosyasında kayıtlı olan parametre bu durumda restorasyonun yapılacağı sürücüye denk gelmiyor. Böyle oluncada restorasyon gerçekleşmiyor.

Eğer böyle ise buna bir çözüm yolu bulunabilirmi?

Biraz zorladıysamda flod yaptığım düşünülmemeli. Çünkü 24 saattan fazla sabırla bekledim ve bu aslında bir süre önce açtığımla birlikte aynı konunun ikinci başlığı ve hayretki bu konuda hiçbir arkadaşımızın hiçbir fikri yok(bu durumun değişeceğini umuyor, merakla bekliyorum)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...