Jump to content

File Anti-copy V3.5 | Boyutu 707 Kb'a Düşürüldü.


Deprem.

Recommended Posts

File Anti-Copy v3.5

Boyut : 707 Kb.

Açıklama :

Dosylaranızı File Anti-Copy programı ile koruyun.. Şifreyi bilmeyenler dosyaları açamaz, kopyalayamaz ve windows ortamında silemezler.. Dosyalarınızı bu program ile kesin güvenceye alın.. Kullanımı basittir.

Resim :

15dm4w0.jpg

Link to comment
Share on other sites

indirdimde bişey sorcam

klasörü kilitliyoruz ya kopyalama falan olmuyor

peki bu kısıtlamalardan herhangi biri olmuyor mu tek başına

sadece kopyalama yasağı falan kilit olmadan

Senin söylediğin yönüne hiç bakmamıştım kullanırken ama mutlaka öyle bir özelliği olmalı. Bir çok internet cafe işleten arkadaşım bundan kullanıyor. Onlar için çok faydalı... Hem 1001 çile ile biriktirdikleri arşivleri başkaları tarafından kopyalanamıyor hemde insanlıktan çıkmış müşterilerin hele de çocuklar büyük dosya silmesini engelliyor. Kisacasi mükemmel bir program. Herkese tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

program için teşekkürler ama kullanan arkadaşlara bi sorum olcak.en fazla kaç gb klasöre yetkilendirme yapıyo.benim 800 gb civarında program arşivim var internetimi 4 ayrı çalışma gurubuna dağıtıyorum.mesela sadece servis adlı çalışma gurubundaki pc ler kopyalayabilsin diğerlerine bu yetki verilmesin.bu program bu görevi yaparmı yada bana bu şekilde önerebileceğiniz program varmı teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

Şİmdi Ben Cafede Oyunların çalınmasını engellemek istim onun içind eişe yararm mi ama müşteri oyun oynuyabilecek ama oyunları çalamiyacak mp3leri çalsın :) Fİlm'leri Çalmasn:D Fİlm Ve Mp3ler Paylaşımda Flash Engelleliyorum mp3 alamiyor flash açiyorum film çaliyor

Link to comment
Share on other sites

Kimseye zorla indir diyor değilim! Kendine malzeme çıkarma. Ayrıca linki de sil!

Arkadaşımız doğru söylüyor 707 kb lık dosyasyı resimlerle doldurup 12 mb vermenin alemi nedir ? Resimlerde trojan vs mi var ? Ayrıca bunu demekle ne malzemesi çıkarır insan kendine ? Kimseye elbette zorla indirtemezsin ama maşallah zorlaştırmaktada hünerin oldukça fazla yani.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...