Jump to content

..:: Usb Açılışına Bütün İşletim Sistemleri ::..


Recommended Posts

merhaba arkadaşlar herkezin yardımlarıyla bilmedigim birçok işi buradan tamamladım herkeze teşekkür ederim... şimdi bir düşüncem var... 16 gb flash bellegim var ben bunun ıcınde tum ısletım sıstemlerını calıstırmak ıstıyorum ! abartı oldu ama şöyle diyim xp ve vista mesela şimdi boot ettikten sonra flash bellegi öyle birşey yapmalıyım ki... usb bellekten başlattıgımda karşıma menu gelmeli hangi işletim sistemini kurmak istiyorsam onunla baslamalı atıyorum ... tnctr xp veya efe arkadaşın yaptıgı ultimate 2009 hangısını secersem onu kurmaya baslıycak normal sekılde ... böyle birşey mumkunmu videolu resımlı vs anlatım varmı acaba şimdiden teşekkür ederim...bundaki amacım teknik serviste cd leri çaldırmaktan dvd rw lerin içinde cocukların unutmasından bıktım :(

Link to comment
Share on other sites

ya benim de 2gb flash diskim var 2 tane xp biri modifiye edimiş diğeri normal . bitane de mini xpler olurya cdden felan direk açılan miniboot lar işte onlardan yapıcam fakat bi türlü yapamıyorum Lütfen yardımcı olun ŞİMDİDEN ÇOOK TEŞEKKÜRLER.

Link to comment
Share on other sites

Keşke öyle kolay olsa. Cd/dvd yöntemlerini bir araştırın/düşünün ondan sonra Flash disk olur mu geçelim. Flash disk çok daha çetrefilli ve bahsettiğiniz yapılabilir olsa (1 xp + 1 vista) uğraştırır ve cd/dvd kadar sağlıklı olmayabilir araştırmanız lazım. Xp ve Vista flash diskten kurulabilir ancak 16gb aldığı kadar doldurayım bitsin olmuyor. Eastboot usbden çalışmıyor bir kere ve daha birçok dezavantaj/sorun oluşuyor usb ile çalışmak isteyince. Genel bir izlenim edinmek için işin derinine girin biraz. Grub kullanarak flash disk boot menüsü yapılabiliyor bu da gerek görsle gerek teknik/kolaylık bakımından easyboot gibi değil ve daha zor diyebilrim. Giriş için anlatımlar forumda mecvut idi. Kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

baris_seven ustanın yaptığı " Perfect Xp Sp3+ Lite V2 Edt.(245mb,6 Dk. Kurulum!) " işletim sistemini uzun zamandır kullanıyordum ve çok memnundum.

Ama oynadığım online bir oyun (WarRock) güncelleme yaptı ve windowsun dil şeçeneklerinden dilini İngilizce (A.B.D) yapmazsam oyundaki yazılar okunmuyor.Yazıların hepsi çinceye benzer saçma karakterler oluyor.

Acaba baris_seven ustanın yaptığı " Perfect Xp Sp3+ Lite V2 Edt.(245mb,6 Dk. Kurulum!) " işletim sisteminin içine bu dil sonradan entegre edilir mi ediliyorsa nasıl tekrardan entegre edebilirim .

Acil bir yardım bekliyorum ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

slm arkadaşlar UFDUtility programı size yardımcı olacaktır inceleyin flash diskte sanal cd oluşturuyor ve normaldede istediğiniz cd veya dvdnin imajını bu programla yazarak birkaç dvd veya cd yi flashdiskinize yazarak kullana bilirsiniz... iyi çalışmalar

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...