Jump to content

Xp Ultimate'ye Pardus Kurulumu


Recommended Posts

arkadaşlar bende xp ltimate kurulu,ben bu bilgisayarı pardus'a çevirmek istiyorum.cd'yi takıp direkt olarak format atsam bir problem çıkarmı.vistadan xp'ye dönüştürme yaparken yaşadıklarımı düşününce korkuyorum,acaba bundada öyle bir sorun olurmu.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Pardus için 15 gb lık bir bölüm oluştur harddiskten ve o bölümü fat olarak biçimlendir ve pardusu öle kur yoksa harddiskin andisk olabilir ve başka partition bölümlerini biçimlendirmek zorunda kalabilirsin.. Yani harddiskindeki bilgilerini de silmek zorunda kalabilirsin..

Link to comment
Share on other sites

Beyler adamın gözünü korkutmayın.Sisteminde xp varsa hiç farketmez.Düşük hızda yazılmış bir pardus cdsi temin et.Bilgisayarına tak ve kur.Kurarken bölümlemiyi elle yap.Yada benim gibi yap.Eğer xp kurulu alanan 40 gb varsa , oray 30 a 10 böl.daha sonra 30 gbliğe xp 10 gbliğe pardus kur. önce normal bir xp kur.Modifiyeyle felan kurma.Eğer standart bir ev kullanıcısıysan pardus yeter.Yok ben program yazcam gelişmiş uygulamalar yapıcam dersen.debian yada ubuntu tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar hepinize teşekkürler şimdi tubitak ın sayfasında pardusu indirmeye gidiyorum.gazam mübarek olsun :)

güzel bir seçim 98 de kullandım xp de kullandım vistada kullandım seven da kullandım ama Linux Başka vetabiki Pardus(KDE4.2) Bambaşka

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...