Jump to content

2 Senedirir Aradım Bulamıyorum Bu Progrmı


Recommended Posts

evet ben bulamadım 2 senedir arıyorum benim iş terim çoğu zaman burda olamiyorum 5 tane de elemanım var telefon faturası biraz kabarık geliyor bende düşündüm acaba kişinin aradığı numara ve konuşmalarını kayıt edecek bir program aslında 1 iki tane buldum ama iş görmediler (ezphone recorder) falan bir el atsanız bu konuya diyorum şimdiden teşekür ettim

Link to comment
Share on other sites

telefon görüşmelerinizi internet üzerinden yapın hem daha ucuz hemde sabit telefonlar free hemde aranan noları görebeilirsiniz.bana ulaşırsanız size yardımcı olurum.saimxdemirForumda msn, mail, adres, gerek isim vs. bilgilerinizi paylamaynz.com

Link to comment
Share on other sites

Turkiye de islerin nasil yurudugunu bilmiyorum ama , telefon faturali ise, yaninda arama dokumu gelmiyor mu ? Sen once ben Turkcell'e falan telefon et. Nasil bulabiliriz diye ...

Saygilarimla,

CCoder.

Link to comment
Share on other sites

telefon görüşmelerinizi internet üzerinden yapın hem daha ucuz hemde sabit telefonlar free hemde aranan noları görebeilirsiniz.bana ulaşırsanız size yardımcı olurum.saimxdemirForumda msn, mail, adres, gerek isim vs. bilgilerinizi paylamaynz.com

ok saim kardeş seni ekledim

Turkiye de islerin nasil yurudugunu bilmiyorum ama , telefon faturali ise, yaninda arama dokumu gelmiyor mu ? Sen once ben Turkcell'e falan telefon et. Nasil bulabiliriz diye ...

Saygilarimla,

CCoder.

abi turkcel değl bu normal işyeri telefonu sabit telefon:))))))

Link to comment
Share on other sites

Faturayi nereye oduyorsun sen ? Iste o firmayi ara dokum istiyorum de ... Yok kardesim vermiyoruz diyecek halli yok ya. Sen sansini bir dene. En ucuz cozum yolu bu.

Link to comment
Share on other sites

Faturayi nereye oduyorsun sen ? Iste o firmayi ara dokum istiyorum de ... Yok kardesim vermiyoruz diyecek halli yok ya. Sen sansini bir dene. En ucuz cozum yolu bu.

abi onu da biliyorum ama ispatlama çalışacan yok sen konuştun yok ben konuşmadım o konuştu vs vs ama boyle bir program ile sesilerini yayıp yapabirirsen elinde sağlam kanıt olmuş olur maaşına zam yaparım tabi işine de ....

Link to comment
Share on other sites

Merhaba yakoko, aşagıdaki program işini görür sanırım;

Advanced Call Center is a full-featured yet easy-to-use answering machine software for your voice modem. All necessary functions are supported: Caller ID lets you see and hear who's calling via screen pop-ups, distinctive rings, call recording, and caller's name announcement with speech synthesis. "Black" and "white" list functions filter calls based on caller database, call origin and other parameters.

You can map personalized greetings to callers, organize information in phone books and record conversations. Advanced features include pager notification, sending call details and voice messages over e-mail, and starting an external fax program when an incoming fax call is recognized.

Tightly integrating voice modem with the sound card, Advanced Call Center offers a feature that leading competitors do not - real time voice transfer from telephone line to PC sound system, so you don't need an extra speaker attached to the modem! Runs as a tray application when idle, uses minimum system resources, and automatically frees the modem for an Internet connection. Lastly, Advanced Call Center looks just as great as it works!

Features List

Caller ID software

Answering machine software

Phone dialer and phone book

Background operation in system tray

Identifying Who's Calling

Caller ID informs you of who's calling before you answer

Three types of incoming calls: white listed, normal and blacklisted

International phone numbers and dates supported

Custom formatting of telephone numbers and Caller ID names capitalization

Audible warning when incoming call is detected

Custom individual Greetings and Incoming Ring sounds for each caller

Complete history of all calls received or made

American, British Telecom, DTMF Caller ID and Russian ANI support

Message Notification

Text to Speech voice announcements let you know who's calling when you're away from the computer

Notification of a new call via e-mail or pager

Numeric and alphanumeric pager support

E-mail call forwarding, including the voice message

Multiple variants of visual notification, including two types of pop-up dialogs, a tool tip window, and mail window activation

Answering Machine Software and Telephony

Standard wave files input/output

Custom greeting messages for each specific caller

Call screening capability: the program can use a sound card to allow you screening incoming calls as they occur

Playing back modem-recorded messages through your modem or sound card

Programmable answering machine functions

'Hold line' feature with custom message or music played to the remote caller

Optional full automatic recording of each phone call (incoming or outgoing)

Full remote access to recorded messages from any touch-tone phone

Managing Your Contacts

A powerful built-in Phone Book including telephone number database

Unlimited number of contacts

Database Import/Export capability

Three types of incoming calls: white listed, normal and blacklisted

Dial-out Capabilities

Ability to place calls using the modem dial-out features

Tone and pulse dialing

Auditioning the outgoing calls made using the program

more info @http://www.voicecallcentral.com/advancedcallcenter.htm

Bu linklerden birisini kullanabilirsin.

http://rapidshare.com/files/95032955/Advanced_Call_Center_v7.0.0.799.rar
http://depositfiles.com/files/3787416
http://rapidshare.com/files/95379619/advacela.rar
http://www.megaupload.com/?d=ABZYJ93M[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Telefon Kayıt ve Arşivleme

GENEL ÖZELLİKLER

Telefon görüşmelerinin önem arzettiği heryerde güvenle kullanabilirsiniz.Bu ürünle sadece kendi ev veya iş telefonunuzla yaptığınız görüşmeleri kayıt edebilirsiniz.

Ne işe yarar ?

Ticari alanda yaptığınız görüşmelerdeki ihtilaf ve yanlış anlamaları ortadan kaldırır. Yanlış not alımlardan kaynaklanan zararlardan korunursunuz. Personelin yaptığı gereksiz veya özel görüşmelerden tasarruf sağlarsınız.

Kullanım Alanları

Hukuk Büroları, Sağlık Kuruluşları, Bankalar, Aracı Kurumlar, Finansal Kuruluşlar, Çağrı Merkezleri, Radyo Kanalları, Emniyet Müdürlükleri, Askeri birimler, Güvenlik Şirketleri, Acil Yardım Kuruluşları, Küçük - Orta ve Büyük ölçekli işletmeler...

ÖZELLİKLER :

Kendinize ait telefon konuşmalarını otomatik kaydetmeye ve dinlemeye yarayan sistemdir. Özellikle alarm haber alma merkezlerinde telefon kaydı için başarıyla kullanılmaktadır. Sadece telefon kullanıldığında kayıt başlar, telefon ahizesi kapatıldığında kayıt durur. Kayıt işlemi tamamen sessizdir.

Telefon kaydı dışında ortamdaki sesleri kayıt için de kullanılabilir.

Konuşmalar, başlama ve bitiş saatleri, tarihleri, süreleri ile beraber kaydedilir.

TD02'nin çıkışı izolasyonludur ve bilgisayardan beslenir, ayrıca pil gerektirmez. Windows ortamında çalışan esnek yazılım, ücretsiz teknik destek

DİĞER ÖZELLİKLER :

İsterseniz bilgisayar açıldığında program otomatik başlar, diğer programların çalışması etkilenmeden kayıt işlemi devam eder. Her telefon konuşmasının hangi hattan yapıldığı, saati, dakikası, tarihi ve süresi de kaydedilir, listelenir.

Kayıtları istediğiniz zaman listeler, tarih ve saate göre seçip kolayca dinleyebilirsiniz. Sadece yetkili kişinin dinleme yapabilmesi için şifre seçeneği de mevcuttur. İsterseniz kayıtların bilgisayarınızda fazla yer işgal etmemesi için, belirteceğiniz bir zamandan sonra otomatik silinmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin her kayıt 1 ay saklanır, sonra otomatik silinir.

Telefon hattındaki ses seviyesi az ise otomatik olarak kuvvetlendirilir. (otomatik seviye kontrolü) Örneğin karşı tarafın sesi az geliyorsa, normal olarak kaydedilir. Telefon hatlarında oluşan şebeke gürültüleri (50 Hz) yazılım tarafından yok edilir, kaydedilmez.

Aynı bilgisayar ile 6 adet telefon hattını aynı anda kaydedebilirsiniz. 2 den fazla hattı kaydetmek isterseniz ilave ses kartı gerekir. Mevcut 1 adet ses kartınızla çift hatlı SKS302 kullanarak 2 adet telefon hattını kaydedebilirsiniz.

İstenirse hatlardan bir veya birkaçı ortam dinleme-kayıt sistemi olarak mikrofon sistemiyle kullanılabilir

Hassas mikrofon sistemini kullanarak sadece ortamda ses olduğunda kayıt yapar, ortam sessiz olduğunda otomatik olarak durup beklemeye geçer. (VOR, Voice Operated Record özelliği).

Örnek: 4 adet telefon hattını ve iki farklı odadaki sesleri otomatik kaydetmek isterseniz, toplam 6 kanal olduğu için 2 adet mikrofon modülü içeren SKS306 ve PC için toplam 3 adet ses kartı gerekir.

Opsiyonel bir buton kullanılarak odanızdaki konuşmaların sadece butona basıldığında kaydedilmesini de sağlayabilirsiniz. Önceden ayarlanmış belli zaman aralıklarında ses kaydı yapabilirsiniz. Örneğin işyerinizdeki sesler belirli gün ve saatlerde kaydedilecek şekilde ayarlama yapabilirsiniz.

Normal sıkıştırma oranında, her günde toplam 8 saat telefon kaydedildiği takdirde, sabit diskte 40 Gbyte alanda yaklaşık 2 yıllık kayıt saklanabilir. (1 sn=2kb)

Not: Program ve kullanım tamamen Türkçedir.

Çok hatlı sistemleri kullanan bazı firmalar :

ANADOLU YATIRIM

BOTAŞ

DIŞ YATIRIM

DÜNYA MENKUL DEĞERLER

GARANTİ BANKASI

GİSAD MENKUL DEĞERLER

HALK YATIRIM

OYAK BANK

STRATEJİ MENKUL DEĞERLER

TACİRLER MENKUL DEĞERLER

TAKSİM MENKUL DEĞERLER

TEB

YAPI KREDİ

VB. RESMİ KURUMLAR.

Aşağıda daha fazla bilgi alacağınız adres var.Saygılarımla

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Merhaba yakoko, aşagıdaki program işini görür sanırım;

Advanced Call Center is a full-featured yet easy-to-use answering machine software for your voice modem. All necessary functions are supported: Caller ID lets you see and hear who's calling via screen pop-ups, distinctive rings, call recording, and caller's name announcement with speech synthesis. "Black" and "white" list functions filter calls based on caller database, call origin and other parameters.

You can map personalized greetings to callers, organize information in phone books and record conversations. Advanced features include pager notification, sending call details and voice messages over e-mail, and starting an external fax program when an incoming fax call is recognized.

Tightly integrating voice modem with the sound card, Advanced Call Center offers a feature that leading competitors do not - real time voice transfer from telephone line to PC sound system, so you don't need an extra speaker attached to the modem! Runs as a tray application when idle, uses minimum system resources, and automatically frees the modem for an Internet connection. Lastly, Advanced Call Center looks just as great as it works!

Features List

Caller ID software

Answering machine software

Phone dialer and phone book

Background operation in system tray

Identifying Who's Calling

Caller ID informs you of who's calling before you answer

Three types of incoming calls: white listed, normal and blacklisted

International phone numbers and dates supported

Custom formatting of telephone numbers and Caller ID names capitalization

Audible warning when incoming call is detected

Custom individual Greetings and Incoming Ring sounds for each caller

Complete history of all calls received or made

American, British Telecom, DTMF Caller ID and Russian ANI support

Message Notification

Text to Speech voice announcements let you know who's calling when you're away from the computer

Notification of a new call via e-mail or pager

Numeric and alphanumeric pager support

E-mail call forwarding, including the voice message

Multiple variants of visual notification, including two types of pop-up dialogs, a tool tip window, and mail window activation

Answering Machine Software and Telephony

Standard wave files input/output

Custom greeting messages for each specific caller

Call screening capability: the program can use a sound card to allow you screening incoming calls as they occur

Playing back modem-recorded messages through your modem or sound card

Programmable answering machine functions

'Hold line' feature with custom message or music played to the remote caller

Optional full automatic recording of each phone call (incoming or outgoing)

Full remote access to recorded messages from any touch-tone phone

Managing Your Contacts

A powerful built-in Phone Book including telephone number database

Unlimited number of contacts

Database Import/Export capability

Three types of incoming calls: white listed, normal and blacklisted

Dial-out Capabilities

Ability to place calls using the modem dial-out features

Tone and pulse dialing

Auditioning the outgoing calls made using the program

more info @http://www.voicecallcentral.com/advancedcallcenter.htm

Bu linklerden birisini kullanabilirsin.

http://rapidshare.com/files/95032955/Advanced_Call_Center_v7.0.0.799.rar
http://depositfiles.com/files/3787416
http://rapidshare.com/files/95379619/advacela.rar
http://www.megaupload.com/?d=ABZYJ93M[/CODE]

sanırım bu program eski 56k ile bağlanan fax modemler için adsl için değil yine hüsran

Link to comment
Share on other sites

sanırım bu program eski 56k ile bağlanan fax modemler için adsl için değil yine hüsran

neyse ben bir ödül katim ortaya bulana 50 kontör benim canım çıktı ariya ariya birazda bu konuda bilgili arkadaşlar uğraşsın

Link to comment
Share on other sites

Telefon santrali ne marka kullanıyorsun . ona göre yardımcı olalım..

santral sistemleri yapılan görüşmelerin datalarını . ya printer yada bir program aracığılyla pc ye aktarırlar.

(pc üzerindeki interface kartı ile)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...