Jump to content

Windows 7 Ile Dvd Boot Sorunu


memin05_06

Recommended Posts

Arkadaşlar Windows7 yi kurdum. Ve ayrıca XP yi de kurmak istiyorum ama taktığım CD veya DVD yi görmüyor.. Ne yapabilirim? Açılırken F2 veya F12 felan basmaya gerek yok benim PC'de onu da söyleyeyim. Bir de Ghost Yedeğini alacaktım o da olmadı.. Yardım ederseniz sevinirim..

Link to comment
Share on other sites

win 7 son işletim sistemi olduğundan daha önceki işletim sistemlerini kurmaz . kurulum sırası m$98-me-xp-vista-win7 olması gerekiyor

Tam tersi olmasın sakın?:(

Kurulum eskiden yeniye doğru değil, yeniden eskiye olabilir ancak. Vista, Xp yada her ikisini birden kurmanız mümkün. (Win7-Vista-Xp şeklinde)

Sizin bilgisayarınızda f2, f12 yada 'del' tuşuna basıp bios'dan first boot olarak cd/dvd room'u, second boot olarak hard diskinizi göstermeye gerek yoktur ama siz yinede alttaki iletiye bir bakın.

http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=92269&view=findpost&p=487068[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

yanlız nasıl yaptınız merakettim bi resim ekleseniz

Windows 7'de zaten xp modu olduğundan ayrıca xp kurmuyorum. Vista'dan da bir hayli soğudum. Bu sebeple Windows 7 build 7127 x64 & x86 ve Windows 7 RC x64 kullanmaktayım.

Şu şekilde;

wmbyq.jpg

Link to comment
Share on other sites

vista kullan win7 para etmez ayrıca vistadaki dreamscene özelliğine hastayım kasıyo dienlerde pclerini çöpe atsınlar adam gibi pc alsınlar bak o zaman kasıomu :( win7 rcyi sna bana yapmadılar testerlara yaptılar final sürümünü bekleyin

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...