Jump to content

Format Atarken Pc Kapanıyor


s_e_c_r_e_t

Recommended Posts

PC'nin fazla ısınması buna sebep olabilir. Eğer klavyeye dokunduğunda ya da havalandırmadan çıkan havanın ısısını kontrol ettiğinde çok fazla olduğunu düşünüyor isen makineyi kolay soğuyabileceği bir yerde ya da bir fanın önünde formatlamalısın.

Bana da bir keresinde formatlanması için HP notebook getirmişlerdi o da aynı hatayı veriyordu, ve çok da ısınıyordu. Sorunu PC'yi bir fan (Vantilatör kullanmıştım :D ) yardımı ile dışarıdan soğutarak çözmüştüm. Fakat burada dikkat etmen gereken nokta dışarıdan PC'ye tutacağın fan PC'nin fan çıkışlarından hava çıkışını engellemeyecek. Yani sen PC'yi fan çıkışlarından hava çıkışını engellemeyecek bir açıda soğutmaya çalışmalısın.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar ısınma problemi dyince fanı dışardan bi temizliyim dedim felaket bi biçimde toz çıktı içinden 1.5 yıl önce alınmış ve alındı alınalı hiç temizlenmemiş... şimdi formatatmaya başladım bakalım bu sefer atıcakmı.... birazdan tekrar yazarm....

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar daha önce hiç formatlama sırasında disk i formatlamasında %60 ı görmemişti bilg ama şu an %60 ın üstüne çıktı sanırım olacak bu sefer çok teşekkür ederim....ve oldu arkadaşlar tozdanmış hepinize çok teşekkür ederim....

Link to comment
Share on other sites

hiçbirine gerek kalmadı tozdan fan çalışamıyomuş temizleyince canavar gibi olu.:D:D:D:d saolun arkadaşlar....

hadi geçmiş olsun, benim fan yetersiz kalıyor notebook soğutu almak zorunda kaldım bende :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...

bendede bir tane pavkard bell notebook var win 7 ile formatlarsam sorun yok ama xp ile formatlarsam formatta biçimlendirmeden sonra dosyaları windows yükleme klasörüne kopyalarken kendiliğinden kapanıyor..

hemde 3-4 tane değişik xp ve xp cd'si denedim hesinde aynı ama win7 kurarsam sorun yok

sebebi ne olabilir

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...