Jump to content

Samsung Pixon 12'yi Tanıttı


chAsEEr

Recommended Posts

Samsung Pixon 12'yi Tanıttı

hbr_4519_d.jpg

Cep telefonuna kaç megapiksel kamera sığdırırız?" yarışına dahil olan Samsung, Pixon 12'yi tanıttı. Evet, cevap 12 megapiksel.

Geçen Mobi Dünya Kongresi'ne yetiştirilemeyen Samsung Pixon 12, gecikmeyle de olsa sonunda tanıtıldı. AMOLED ekranı ve 12 megapiksel kamerasıyla dikkat çeken bu telefon, Sony Ericsson Idou'yla rekabet edecek gibi görünüyor.

28 mm'lik lense sahip olan Pixon 12, dokunmatik ekranı üzerinde odak ayarı yapabiliyor. Ekran üzerinde dokunulan yere okaklanan bu lens, resim çekildiktne 2 saniye sonra yeni bir resim için hazır oluyor. Ancak mini minnacık olan bu lens ile o kadar büyük resimler çekmenin sonuçlarını tahmin etmek zor. Çok güneşli bir günde eğlenceli anlar yaşatabilecek Pixon 12, yeterince ışık yoksa zor anlar yaşayabilir.

12 megapikselin getirdiği başka bir sorun olan depolama alanı konusunda ise Samsung'un elinde birkaç kart var. 150 MB dahili hafızaya sahip olan Pixon 12, kart yuvası sayesinde 16 GB'a kadar MicroSD hafıza kartlarını da destekliyor. 720 x 480 çözünürlükte ve saniyede 30 kare ile video çekebilen telefon, haziran ayı sonunda Avrupa'da satışa çıkacak. Fiyat konusunda ise henüz bir bigi yok.

kaynak: yahoyt

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...