Jump to content

E-öğrenmede yeni bir atılım


trendmark

Recommended Posts

E-öğrenmede yeni bir atılım

2481725.jpg

Turkticaret.Net’in son hizmeti online eğitim sayesinde bireyler veya kurumlar istedikleri yerden, istedikleri zaman İnternet üzerinden eğitim alma fırsatına sahip oluyorlar. Online eğitim hizmetleri, kişisel gelişim, finans, kalite sistemleri ve bilişim teknolojileri alanında eğitimleri içeriyor.

Turkticaret.Net tarafından sunulan online eğitim hizmetlerinin kayıt işlemleri İnternet üzerinden yapılabiliyor. Her kullanıcının eğitimler, sınavlar, değerlendirmeler gibi kişisel eğitim planını takip edebileceği bir ana sayfası da mevcut. Kullanıcılar, başladıkları eğitimler ve konular ile ilgili detaylı durum bilgisi, giriş adedi ve süresi gibi bilgileri görüntüleyebiliyorlar.

Ayrıca Turkticaret.Net İnternet sitesine ücretsiz üye olan tüm kullanıcılar Kazanan Takım, Bugünün Lideri, Finansal Yönetim ve Çalışanlar için Stres Yönetimi online eğitimlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar.

Neden online eğitim?

- Çalışanlar eğitimlere İnternet üzerinden 7 gün 24 saat ulaşabiliyorlar.

- Kullanıcılar zaman ve mekandan bağımsız olarak İnternet bağlantısı olan her yerden kurumlarına özel kullanıcı adı ve şifre ile eğitimlerini alabiliyor ve eğitimlerindeki durumlarını takip edebiliyorlar.

- Ekstra donanım veya yazılım hizmeti gerektirmiyor.

- Kısa sürede uygulanıyor ve kullanıma geçiliyor.

- Ekonomik bir çözüm. Ne kadar kullanılırsa o kadar ödeniyor.

- Sistemin kurulması ve işletilmesi aşamalarında kurum içinden insan kaynağı ayrılmasını gerektirmiyor.

- Hazır Eğitim Katalogu; Microsoft yazılımları, Finans, Kalite Sistemleri, Kişisel ve Profesyonel Gelişim kategorileri altında çalışanların kullanımına sunuluyor.

- e-öğrenme için ihtiyaç duyulan; yazılım, donanım ve eğitim içeriği tek bir noktadan sağlanıyor.

hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...