Jump to content

Usb Lock Ap 2.5 Full Portable


graphix

Recommended Posts

Bu uygulama seyesinde artık kimse bilgisayarınıza bir USB aygıt takamayacak. programı kurup bir şifre belirledikten sonra herşey sizin kontrolünüzde. Bilgisayara bir USB aygıt takıldığında program otomatik olarak tam pencere açılıyor ve 15'ten geri sayıyor. 15 saniye içinde USB aygıt çıkarılmaz ise bilgisayarı kapatıyor. Aynı şekilde CD-ROM, Klasör ve Floppy koruması da mevcuttur.

İlk giriş şifresi

ads305zkx1.jpg

:angry:

http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/b0eiy1do/USB_LOCK_AP.exe.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Bu uygulama seyesinde artık kimse bilgisayarınıza bir USB aygıt takamayacak (yani ikitane takabilecek:)). programı kurup bir şifre belirledikten sonra herşey sizin kontrolünüzde. Bilgisayara bir USB aygıt takıldığında program otomatik_(kendiliğinden) olarak tam pencere (olarak) açılıyor ve 15'ten (itibaren) geri sayıyor. 15 saniye içinde USB aygıt çıkarılmaz ise bilgisayarı kapatıyor. Aynı şekilde CD-ROM, Klasör ve Floppy koruması da mevcuttur.

Bu uygulama sayesinde artık kimse bilgisayarınıza USB aygıtı takamayacak. Programı kurup herhangi bir şifre belirledikten sonra herşey sizin kontrolünüzde. Bilgisayara herhangi bir USB aygıtı takıldığında program kendiliğinden tam pencere olarak açılıyor ve 15'ten itibaren geri saymaya başlıyor. 15 saniye içinde USB aygıtı çıkarılmaz ise bilgisayarı kapatıyor. Aynı şekilde CD-ROM, Klasör ve Floppy koruması da mevcuttur.

Türkçe Konuşalım!

Paylaşımın için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
ben bu kadar kötü program görmedim daha laptop a kurdum fare usb olduğundan 10 sn bi şifre giriyom

lütfen nasıl akdıracağımız hakkında bilgi verin

arkadaşım önce buna emek verene bir saygılı ol önce araştır sonra düşüncelerini söyle sen kullanmasını bilmiyorsan arkadaş ne yapsın biraz saygılı ol resimde işaretlemiş sana proğramın ana şifresi--- klp10---bunu girdikten sonra açılan pencereden (( change password )) yazan yere tıkla kendi belirlediğin bir şifreyi gir sonra proğramı kullanacakmısın kadıracakmısın ne yaparsan yap ben kurdum ve tıkır tıkır çalışıyor emeğe saygısı olmayanın kendisine saygısıda olmaz

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...