Jump to content

Ses Yok :(


ApoLee

Recommended Posts

eğer bilgisayarda driver kurulu winamp ve diğer ses programlarında hata vermeden çalıştığını gösteriyorsa büyük olasılıkla yanmıştır. dediğim gibi sadece olasılıktan söz ediyorum. Anakart Garantisi devam ediyorsa hemen göndermeni tavsiye ederim.

Ayrıca bios ayarlarından disable olmus olabilir? biosu bi sıfırla istersen.

Link to comment
Share on other sites

ses onboard güncel driver indirdim ondada yok yanmış olabilirmi ?

Herşeye Format Olayına Karşıyımda Eğer Garantiye Gönderme Durumun Söz Konusuysa Temiz Bi Format At Normal Xp'yi Dene Sonra Modifiyeli Driver'ı İçinden Alan Xp'yi Dene Çünkü Garantiye Gönderdiğinde En Kötü İhtimal 45 Günü Bulur 45 Gün Pc'sizde Durabilirsinde Ttnet'ede Kullanmadığın Parayı Vermek Adama Biraz Koyar :dribble:)) Onun İçin Tavsiyem Bu Görmedende Tüm Olasılıkları Sayıp Duramayız Farklı Bi Sorun Çıkartmasına Sebep Olabilir Ama Format Atmakla Bişey Olmaz Format Attığında Chipsetinden Sonra Ses'i Tanıt Bi Bak Bakalım Düzelecekmi. Garantiye Gönderme Olasılığın Varsa Öyle Yap Diyorum Yoksa Format Atma Başka Bişeyin Sesle Çakışıp Çakışmadığını Kontrol Et Extra Card Varmı Usb Tv Kartı Vs. Buna Benzer Onlara Bak Aygıt Yöneticisinde Herşeyin Yolunda Olduğuna Bakmışsındır Eminim Bakmadıysanda Bi Bak Komple Aç Listeyi Kontrol Et Belki Soru İşareti Vardır Çubuk Kapalı Olduğu İçin Görünmüyodur.

Link to comment
Share on other sites

usta bilgisayar biraz eski ben askerim bilgi işlem askeriyenin pc si garanti bitmiş bizde yanmış ihtimaline bakıyoruz ses kartı alacaz başka çare yok ilginiz için teşekkürler

her şey vatan için Şafak Zindan :dribble:

Link to comment
Share on other sites

Bı Yol war Dene ıstersen . Başlat ==>Ayarlar==>DenetimMasası==>Ses Efekti Ve Ses Aygıtları.Buraya KAdar Gel . Tıkladıgında Burda HerHangi Bir Ses Sürücüsünü göremiyorsan Ki Bence Gozukmuyordur( Solgun Renkde Olr HIc bır Islem Yapılmaz). Boyle Bırsey Varsa . Bılgısayarda Yüklü Olan Ses Veya Video Oynatıcısından Kaynaklanıuor Sorun.Gom Player Ws Kurulu Ise Baska Bır Ses Ve Ya Video Oynaıtıcı Yukle Pc Ye Hemen Acılırı.(K-litle Yükle).İnş Bu yontemle Olr:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...