İçeriğe git

  •  

Resim

For Döngüsü Ile Listbox A Item Eklemek


  • Please log in to reply
Bu konuya 10 yanıt gönderildi

#1 nightmare3519

nightmare3519

    Banned

  • Banned
  • 973 İleti
  • Gender:Not Telling

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:22

Ya ben uraştım ama bir türlü yapamadım bir yardımcı olabilirmisiniz?

Konu nightmare3519 tarafından 30 March 2012 - 22:23 tarih ve saatinde düzenlenmiştir


#2 NotToday

NotToday

    Ghost

  • Üye
  • 1503 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Ankara

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:29

nasıl bulamadın ya treelistin aynısı

 pre_1396625961__imza.png


#3 nightmare3519

nightmare3519

    Banned

  • Banned
  • 973 İleti
  • Gender:Not Telling

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:35

Ya yok şu arkadaşın açtığı Dll-Export olayını biraz değiştirmeye çalışıyodum ama olmadı :S yapamadım

Bak şimdi amacım şu

Dll dosyaları (188 tane) AutoPlay\\Docs ta
bunları teker teker Listboxa eklicem
Ordan seçtiğimde dll yi export edip diğer listbox a yazdıracak

Böyle bişey yaptım kafadan salladım :D

result1 = File.Find("AutoPlay\\Docs", "*.dll", false, false, nil, nil);
result = ListBox.GetCount("ListBox2");
for i=1, result-1 do
ListBox.AddItem("ListBox2", result1[i])
end

NOT: Ben for kullanmayı bilmem ki hiç kullanmadım :D

Konu nightmare3519 tarafından 30 March 2012 - 22:37 tarih ve saatinde düzenlenmiştir


#4 NotToday

NotToday

    Ghost

  • Üye
  • 1503 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Ankara

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:45

[codebox]nfile = File.Find("AutoPlay\\Docs", "*.dll", false, false, nil, nil);
if nfile then
for i, file in pairs (nfile) do
ListBox.AddItem("ListBox2", file,"")
end
end[/codebox]

Hatalı olabilir telefondan yazıyorum

 pre_1396625961__imza.png


#5 DivaneTR

DivaneTR

    TNC Akustik

  • Üye
  • 1980 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Aydın
  • Interests:Sex, Alcohol, Rock'n Roll

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:46

For index, value in pairs (result) do
diye değiştir. Dosyaların tam yolları value olarak döner.

mors et vita in manibus lingue.


#6 nightmare3519

nightmare3519

    Banned

  • Banned
  • 973 İleti
  • Gender:Not Telling

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:51

For index, value in pairs (result) do
diye değiştir. Dosyaların tam yolları value olarak döner.


value derken?

#7 DivaneTR

DivaneTR

    TNC Akustik

  • Üye
  • 1980 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Aydın
  • Interests:Sex, Alcohol, Rock'n Roll

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:55

Bırak programlamayı. Sana göre değil. Hem müneccimlik yaptırıyorsun, hem de anlamıyorsun.

Konu Baba_ tarafından 30 March 2012 - 22:57 tarih ve saatinde düzenlenmiştir

mors et vita in manibus lingue.


#8 galetis

galetis

    TnC Alemyon..

  • Üye
  • 1078 İleti
  • Gender:Male
  • Location:--

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:57

Realyman'ın kodu çalışır işte.
while(true){
      develop("Android || Php");
}

#9 NotToday

NotToday

    Ghost

  • Üye
  • 1503 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Ankara

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 22:58

Değer, veri işte.Yukardaki verdiğim örnekden anlarsın.

 pre_1396625961__imza.png


#10 nightmare3519

nightmare3519

    Banned

  • Banned
  • 973 İleti
  • Gender:Not Telling

Yazma tarihi: 30 March 2012 - 23:01

Tamam ya tamam atarlanmayın hemen sorunmu çözdüm sağolun

#11 KintaRo

KintaRo

    TNC Assassin

  • Super Moderator
  • 9288 İleti
  • Gender:Male
  • Location:Outworld
  • Interests:/AMS /C# /PHP

Yazma tarihi: 31 March 2012 - 07:55

http://www.tnctr.com/topic/155728-autoplay-media-studio-edhitimi/


burdaki anlatımı boşa mı yaptım, yoksa kimse anlamıyor mu? Ben en kolay şekilde anlattım diye düşünüyorum ama halen döngüleri anlamayan arkadaşlar var, anlatımda zorluk varsa söyleyin seviyeyi daha da düşürelim? :|

Le roi est mort, vive le roi!


C# ProjeleriAMS Projeleri

Kişisel veya Ticari program yaptırmak için özel mesaj yoluyla iletişim kurabilirsiniz. (C#, DevEx, PHP, AMS)





Yukarı