Jump to content

nightmare3519

Banned
  • Posts

    966
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by nightmare3519

  1. Button click evresine : tMenu = {}; tMenu[1] ={}; tMenu[1].Text = "Menu 1"; tMenu[1].ID = 100; tMenu[1].IconID = 15; tMenu[1].Checked = false; tMenu[1].Enabled = true; tMenu[2] ={}; tMenu[2].Text = "Menu 2"; tMenu[2].ID = 101; tMenu[2].IconID = 1; tMenu[2].Checked = false; tMenu[2].Enabled = true; nMenu = Application.ShowPopupMenu(System.GetMousePosition(true, Application.GetWndHandle()).X, System.GetMousePosition(true, Application.GetWndHandle()).Y, tMenu, TPM_LEFTALIGN, TPM_TOPALIGN, true, true) if nMenu == 100 then -- menu 1 seçilince çalışacak kodlar elseif nMenu == 101 then -- menu 2 seçilince çalışacak kodlar kodlarını ekleyin.
  2. Ramazan nedeniyle sizler için namaz vakitlerini, iftar - imsak vakitlerini takip edebileceğiniz, namaz vakitlerinden önce bildirim alabileceğiniz, iftar - imsağa ne kadar süre kaldığını görebileceğiniz bir uygulama hazırlamak istedim. Uygulamayı Ramazan'da iftar - imsak vakitlerini takip etmek için kullanabileceğiniz gibi Ramazan dışında da namaz vakitlerini takip etmek için kullanabilirsiniz. Umarım işinize yarar. ÖzellikleriÜlke / il / ilçeye göre namaz vakitlerini görebilirsiniz.Namaz vakitlerinden 5 dakika önce sesli / sessiz bildirim alabilirsiniz.Namaz vakti geldiğinde bildirim alıp ezan sesi dinleyebilirsiniz.İftar - imsak vaktine ne kadar süre kaldığını takip edebilirsiniz.Başlangıçta çalışma özelliği vardır.Veriler Diyanet İşleri Başkanlığı'nın sitesinden çekildiği için doğruluğundan emin olabilirsiniz.Sistem GereksinimleriWindows XP, Windows Vista, Windows 7 ya da Windows 8 işletim sistemi500 KB bellek alanı.1 Ghz işlemci[spoiler] [/spoiler] Uygulama (exe): Namaz Vakitleri v1.0.1.7z 2,49MB Kaynak kodları (au3):Namaz Vakitleri v1.0.1 Kaynak Kodları.7z 1,69MB
  3. 1-Sorunuzun cevabı : http://www.tnctr.com/topic/167041-youtube-video-player/ 2-Sorunuzun cevabı : http://www.tnctr.com/topic/228510-youtube-mp3-downloader-example/   Bu iki projeyi birleştirirseniz istediğiniz sonuca ulaşırsınız.
  4. TreeList.GetSubLevel kodunu inceleyin.   Örneğin   GetSubLevel ile alt satır olduğunu alırsınız data ilede kontrol yaptırırsınız
  5. Page --> On Timer a verileri çeken kodu yazın   Page--> on Show a ise   Page.StartTimer(10000)     kodunu yazarsanız 10 sn de bir on timerdaki kodları işler
  6. Bende de ~ işareti çalışmıyor nedeni ne olabilir sizce?? Her türlü yolu denedim dil ayarlarına baktım klavyede kesinikle sorun yok ancak;   Denediğim yollar: 1-Alt Gr -ü              --SONUÇ = Olumsuz 2-Ctrl + Alt + ü       --SONUÇ = Olumsuz 3-Autoit Send Komutunu Denedim ~ işaretini yollamıyor Örneğin Send("~=") yazarsam sadece = yolluyor.   Format atmak istemiyorum formatsız yöntemi yokmudur?
  7. http://www.dosyauzantisi.com/sldasm-uzantili-dosya
  8. İlginiz için teşekkür ederim fakat istediğim bu değil. Verdiğiniz video sansürlü.
  9. Peki neden sonradan eklenen anahtarlar listelenmiyor? Sebebi var mıdır? Anahtar izinlerinin hepsini aldım ama nafile.
  10. Kullanıcı adını ve şifresini önceden belirlemiş olduğunuz şifre ile kontrol ettirip kullanıcı girişi yaptırabilirsiniz.
  11. Programı kullanmak istediğinize sevindim :) İstediğiniz özellikler ileriki sürümlerde olacaktır. Her çözünürlük için ayrı yapabilirim ancak çok uzun sürer. Sayfa sistemi düşünüyorum sekmeden çok. Çünkü oyun değil her türlü program ekleyebiliyorsunuz.
  12. O zaman global bir değişken kullanmalısınız. Dosya yolunu değişkene atayıp sayfaya geçtiğinizde değişkeni çağıracaksınız.
  13. İster böyle; Image.Load("Image1",_SourceFolder .. "\\Resimler\\avatar\\" .. String.SplitPath(tDosya[1]).Filename .. String.SplitPath(tDosya[1]).Extension) İster böyle yapabilirsiniz Image.Load("Image1",tDosya[1])
  14. Olurmu öyle şey bilmemek değil öğrenmemek ayıp.   Göstermek derken kastetmek istediğinizi anlamadım?
  15. tDosya = Dialog.FileBrowse(true, "Avatar Seçin", _DesktopFolder, "Tüm Dosyalar (*.*)|*.*|", "", "", false, true) if tDosya[1] ~= "CANCEL" then StatusDlg.Show() File.Copy(tDosya[1], _SourceFolder .. "\\Resimler\\avatar\\" .. String.SplitPath(tDosya[1]).Filename .. String.SplitPath(tDosya[1]).Extension, false, true, false, true, nil) StatusDlg.Hide() end
  16. O zaman for döngüsüne sokmanıza gerek yok. tDosya = Dialog.FileBrowse(true, "Avatar Seçin", _DesktopFolder, "Tüm Dosyalar (*.*)|*.*|", "", "", false, true) if tDosya[1] ~= "CANCEL" then StatusDlg.Show() File.Copy(tDosya[1], _SourceFolder .. "\\Resimler\\avatar\\" .. String.SplitPath(v).Filename .. String.SplitPath(v).Extension, false, true, false, true, nil) StatusDlg.Hide() end Yazmanız yeterli.
  17. Avatarı tek mi yoksa çoklu mu seçeceksiniz?
  18. result = Shell.GetFolder(SHF_MYPICTURES);     Koduyla alabilirsiniz Resimlerim yolunu.
×
×
  • Create New...