Jump to content

slsdem

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About slsdem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

slsdem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Merhaba kurulum sorunsuz çalışması da, fakat benim sormak istediğim bağlandıktan sonra eset bağlantıyı engellediğine dair uyarı veriyor. mydati.com diye bir yere bağlanıyor ve anladığım kadarıyla config dosyası indirmeye çalışıyor. Bu çalışması için gereklimi? yoksa kaçak mı değilmi kontrol etmek için mi yapıyor :ph34r: Bir de elit demesine rağmen yukarıda hala reklam çıkıyor. Özelliklerde onu kapatacak bir yerde bulamadım :blink: Ekran görüntülerini de ekliyorum,
  2. Test etmek için windows 7 32Bit işletim sistemine UAC kapalı Antivirüs açık (nod32) kurdum normal kurulum yapıldı ve bitti. Host dosyasına gerekli girişleri de yapmış. Yalnız anladığım kadarıyla programın kendisiyle alakalı olarak ping çok yüksek hız da düşük <_< Kurulumdan Hemen Sonra Hotspot Shield Elite olmadan hız Testi Hotspot Shield Elit ile hız testi
  3. Merhaba, internet explorer 10 kullanmam gereken online yazılımlar var. Bu yüzden soruyorum bunun internet explorer versionu kaç? Mesela, internet explorer 11 var diyelim 10 düşürme şansımız var mı? Bir soru daha, bu ekranın tam olarak anlamı, mantığı nedir? Mesela bu ekranda 64 seçince sonra işletim sistemi versionlarının olduğu yerde de 32 yine oluyor? Mesela bu ekrandaki gibi, Resimler temsilidir, kendim kullanırken de aynı ekranları görüyorum. Cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler.
  4. Yazarken tam hatırlamıyordum o yüzden böyle yazdım "Otomatik zamanlamayı kendisi yapacak" Tam olarak demek istediğim "KMS Aktivasyon Görevini Zamanla" işlemini aktivasyon sırasında kendisi yapmasıydı :)
  5. Öncelikle her şey için teşekkürler. Bütün yardım dosyalarını ve bu konudaki 17 sayfa 330 mesajı komple okudum. Daha önce bir arkadaş daha sormuş, ben de merak ettiğim için sormak istiyorum.   Soru: Etkinleştirme yaptıktan sonra otomatik zamanlamayı kendisi yapacak şekilde bir düzenleme yapmayı düşünüyor musunuz?   Bence böyle bir seçenek varsayılan olsa çok iyi olurdu.
  6. sadece çıktı almak için word viewer, excel viewer var microsoftun kendi ürünü ama ücretsiz. kendi sitesinden bulabilirsin.
  7. [quote name='kayseri204' date='25 March 2012 - 16:03 ' timestamp='1332680592' post='1175269'] fiyat yönü arkadaşım. [/quote] Fiyat yönünden aman aman bir fark yok. Hatta neredeyse hepsi aynı
  8. TTnet daha iyi diyen arkadaşlar neye göre daha iyi iyi yönü nedir açıklayın da biz de öğrenelim
  9. Ben daha yeni bir başka sağlayıcıya geçmiştim. (ismi lazım değil reklam gibi algılanmasın ) Ama süper online http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=9&d=adsl-steyen-el-kaldirsin&t=1 bu tarifesi de güzelmiş. Şimdi ki abonesi olduğum sağlayıcı dada sorun devam ediyor ama pazartesi bir sonuca bağlanacaktı. Eğer olmazsa şimdikini iptal ettirip buna geçerim.
  10. 2007 den beri ttnet abonesiyim iptal ettirdim. TTnet müşteri hizmetleri hızlı ise ben bir şey demiyorum. İptal sebebimde sık sık kopmalar olması ve ttnetin bunu 6 aydır hala çözememiş olması 6 ayda kaç defa aradım ben bile unuttum, Modem kablo değiştirmediğim şey de kalmadı. Sağolsun ttnet o olmasa diğerlerine geçmek aklıma bile gelmezdi!
×
×
  • Create New...