Jump to content

hcx21

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

528 profile views

hcx21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Arkadaşlar bende kablosuz yazıcı var laptop ile yazıcı arasındaki bağlantıyı kurmak için modem aldım (modem olmasaydı laptop ile yazıcı arasındaki bağlantı her akşam kopuyordu) İnternete girmek için cep telefonunun modemini kullanıyorum Şimdi kablosuz ağları arayınca bi modemimin ismi çıkıyor birde wave ll çıkıyor internete girmek için wave ll yi kullanıyorum çıktı almak için se modeme (inca) bağlanıyorum bu haliyle nette bulduğum bi yazıyı çıkarmak için netten çıkmam lazım ki yazıcıya bağlanabileyim Acaba hem telefonun modeminden internete girerken yazıcının modemine de aynı anda bağlanabilirmiyim Şimdiden yardımınız için Teşekkürler
  2. XP ye entegre işlemini burdan öğrendim modifiyeyi de ama benim demek istediğim dil paketleri içinde hazır olan yokmu çünkü şuan laptopta yüklü olan windows 7 de tüm diller yüklü bu nasıl oluyor
  3. Dil paketleri silinmemiş modifiyeli katılımsız bir sürüm yokmu ? Veya dvd ye entegre etmeden kurulumdan sonra dil paketini yükleme imkanımız yokmu? Şuan yüklü windows 7 64 bit 36 yüklesem performansta bi düşüş olurmu? Birde bu sürümde MUI (Çoklu dil desteği) varmı?
  4. Konuyu öne windows 7 bölümüne açtım sonra farketimki oraya soru yazılmıyor ben buraya tekrar açmak zorunda kaldım yetkililerden özür diliyorum. Değerli arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım içinde Windows 7 Home Basic Yüklü. Bana her kullanıcı için ayrı dil seçebileceğim bir sürüm lazım eğer yanılmıyorsam oda Ultimate ve Enterprise de mevcut acaba bana tnctr üyeleri tarafından katılımsız hale getirilen ve çoklu dil desteği (MUI) kaldırılmamış bir sürüm linki verirmisiniz? Ben iki kullanıcı oluşturup birinin dilini türkçe diğerinin dilini arapça yapmak istiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden yardımlarınız için TEŞEKKÜRLER.
  5. Değerli arkadaşlar ben yeni bir laptop aldım içinde Windows 7 Home Basic Yüklü. Bana her kullanıcı için ayrı dil seçebileceğim bir sürüm lazım eğer yanılmıyorsam oda Ultimate ve Enterprise de mevcut acaba bana tnctr üyeleri tarafından katılımsız hale getirilen ve çoklu dil desteği (MUI) kaldırılmamış bir sürüm linki verirmisiniz? Ben iki kullanıcı oluşturup birinin dilini türkçe diğerinin dilini arapça yapmak istiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden yardımlarınız için TEŞEKKÜRLER.
  6. Yani tüm dosyaları seçip rarladığımda sfx bölümündede çıkartıktan sonra çalıştıra setup.exe yazdığımda program katılımsız olarakmı kurulacak? parametre falan gerekmez mi?
  7. Usta teşekkürler anladım Peki bazı programlarda var setap dosyasıtla birlikte başka dosya ve klasörlerde var o tür programları nasıl katılımsız yaparım
  8. ama orjinal dosyanın parametresi yokki ? ohalde bat dosyasına orjinal dosyayı nasıl okutacam?
  9. Selamün aleyküm arkadaşlar Arkadalşlar autoit ile katılımsızın nasıl yapıldığını anlatırken hep aynı yerde duruyorlar şöyleki: autoit ile programı kurup script i exe ye çeviriyorlar ve bunu winrar veya 7zip ile katılımsız yapacaksınız deyip anlatımı bitiriyorlar. ben winrar ve 7zip ile katılımsız nasıl yapılır biliyorum ama bu autoit ile oluşan dosyaları nasıl winrar veya 7ziple katılımsız yaparım birtürlü anlıyamadım mümkünse yardımcı olurmusunuz burda gördüğünüz gibi birtanesi orjinal program birtaneside autoit ile oluşanı ???
  10. Arkadaşlar önclikle paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Ben bu eklentileri addon yapmak istiyorun nasıl yapabilirim xp kurulduğunda bunlarda otomatikjmen kurulsun istiyorum Yardımlarınız içim şimdiden TEŞEKKÜRLER
  11. Arkadaşlar hatayı düzeltiim xp kurulşumu sırasınbda da programlar kuruluyor ancak katılımsız programların kurulumu sıreasıunda bi uyarı çıkıyor ona TAMAM demeden programar kurulmaya başlanmıyor Acaba bu uyarıyı nasıl kaldırtabilirim?
  12. Arkadaşlar konu açılıyor ama takip edilkmiyor. O da biyana PM atıyoruz yine bi cevap verilmiyor acaba bu nasılo bi paylaşmak oluyor nasıl bir yardım oluyor söylermisiniz????
  13. Arkadaşlar sorunlara bakacak yokmu? cab dosyaının çalışıp çalışmadığını nasıl bilşirşz xp cd sine entegreetmeden önce kontrol etme imkanımız yokmu?
  14. Çok güzel bilgiler paylaşım için teşekkürler Benim bir sorum olacak dosyayı oluştur diyorum bana Cannot open file "C:\Program Files\VirtuallTek\nLite Add-On Maker\files.7z".Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. DİYOR Ayrıca biz bu dosyaları oluşturduktan sonra xp cd sinin neresine ekliycez ki xp yi kurduğumuzda o programlarda kurulsun Şimdiden yardımlar için teşekkürler Verdiği hatanın resimleri
  15. Selam kardeş .

    benim mesajı aldınmı bi cevap versen

    perfect xp ile ilgili arapça dil tanıtımı ?

×
×
  • Create New...