Jump to content

yedi

Üye
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

824 profile views

yedi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bu demo mu? yoksa benmi bulamadım crack patch serial yok..
  2. aynen öyle mehmet69 un önerdiği veya benzeri programalrla filmi bölmen gerekecek..yada format değiştir çözünürlüğüyle..vs oynarsan boyutu değişir.. madem görüntü kalitesini yitirmek istemiyorsun cd ye video formatında yazdırmak istersen mpeg1 yapar ve divx xvid gibi iyi bir görüntü kalitesi yakalayamazsın.. eğer vcd playerde izlemeyeceksen..Divx Author yada DivX Converter kullanabilirsin..
  3. [!]KaJMeRaN[!] "Katılımsız Cdye MultiBoot Menü, Ekleyin" bunu google de aratırsan bu başlıkta işine yarayacak bilgiler bulabilirsin.. umarım işini görür..
  4. http://www.siberya.com.tr/teknik-servis-takip.html TBank 3.2.8 (18.01.2008) Teknik Servis hizmeti veren firmalar için geliştirilmiş olan TBank ile müşteri ya da bayilerinizden gelen arızalı ürünlerin takibini yapabilirsiniz. Bilgi paylaşımına olanak sağlayan TBank Ağ ortamında birden fazla kullanıcı tarafından rahatlıkla kullanılabilen bir yazılımdır işine yararsa fiyatıda uygun sanırım.. ve az araştırısan Desperate crack ını yapmıştı..
  5. "SanDisk RescuePro Deluxe Türkçe desteği olan bir veri kurtarma yazılımı. Program yanlışlıkla silmiş olduğunuz verileri türüne göre belirleyip geri kazanmanızı sağlıyor."
×
×
  • Create New...