Jump to content

luzumsuz00

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by luzumsuz00

  1. BIOS modlu windows7 yi aktive ettim, epeydir sorunsuz kullandım. Dün ''Windows 7 x64 Edition Platform Güncelleştirmesi (KB2670838)'' güncelleştirmesini yükledikten sonra, bugün '' Bu windows kopyası orjinal değil'' uyarısı almaya başladım. SLIC ve OEM driver aktivasyon yöntemlerini de denedim, şimdi de binbir güçlükle açılıyor(can çekişiyor). Ne yapabilirim? Sistemi ölmeden kurtarabilir miyim?
  2. bu programla birlikte nod 32 ve Avira antivirüsleri uzun süredir sorunsuz kullanıyorum.
  3. s.a. biosumun şimdiki versiyonunu flashladım ve win7 yi sorunsuz kullanıyorum, acaba bios güncellemesi yapıldığında güncel biosu da flashlayıp aynı yöntemleri (lisans ve key girilmesini) tekrarlayacakmıyız? yoksa sadece flashlamak yeterli mi?
  4. mükemmel bi paylaşım, az önce 64bit win7'yi lisansladım, teşekkürler, paylaşıma devam...
  5. amd_turkey kardeş çok sağol emeğin ve paylaşımın için, Total Race Driver indiriyorum, yalnız bi sorunum var: Gigashare sitesine hasta oldum, download linki için 90 saniye bekle diyor, eyvallah diyorum bekliyorum, link geliyor tıklıyorum, senin ''Description: supeer tavsiyemdir'' yazından başka birşey bulamıyorum, bi yardımcı olursan çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler..
  6. programı 2-3 ay kullandım, otomatik snapshot almayı iptal edebilirsiniz,(take manual snapshot)ile, gereksiz olarak yer de kaplamaz sadece sen istediğinde alırsın. crack ile problemim oldu, kurulumu yaptıktan sonra restart yapmadan , programı sonlandırıp crack dosyasını kurulum yapılan yere kopyalıyarak halledebilirsiniz...
×
×
  • Create New...