Jump to content

uA_18

Üye
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uA_18

  1. Emeğine sağlık üstad. Mevcut klasörlerde boşluklar var diyor kurulum esnasında.
  2. flash belleği manuel olarak anlatıltığı şekilde yaptım. iso klasörüne elimdeki windows isolarını kopyaladım pyi boot edip isolara ulaşdım isodan windows ünyükleye tıkladım altay cmd ekranı çıktı pencereyi kapatmayın diye bir uyarı vardı bekledim ardından pc yeniden başladı windows kuruluymuna geçmedi.
  3. böyle bişeyle karşılaştım ne yapmalıyım ?
  4. Teşekkürler üstad hızlı bir sistem olmuş. mozillayı bir türlü kurumadım kayıp profil hatası alıyorum.
  5.      S.a Arkadaşlar.bana 6 adet 1 gb 256 bit uygun fiyatlı ekran kartı lazım.
  6. S.a arkadaşlar. Windows 7 kullanıyorum elimde birçok oyunvar bunları tek klasörü atıp ayırmakl istiyorum. Örneğin ; SPOR OYUNLARI ( içersinde Fifa,pes vs oyunlar) SAVAŞ OYUNLARI ( içersinde Call Of - Medal Of Hoınor vs Oyunlar) Temsili resim resim içerisinde görüldüğü gibi resimler ayrılmış. yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden Teşekkür Ederim.
  7. Boyutu düşük olursa güzel olur. 8-8.1-7-xp hiren boot- admin şifre kırma yeterli bence.
  8. yolladığınız hesaba şuan giremiyorum kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor
  9. Mümkünse bende 1 tane alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
  10. onları yaparım benim demedik istediğim gost hazırlarken özel ayar filan kullanılıyor mu ? pc nin daha hızlı olması için ?
  11. difriz var. ben gost hazırlıyorum ama benim hazırladığım gostlar fazla gitmiyor kasılmalar oluyor
  12.    Merhaba arkadaşlar,internetcafeciyim az -çok gost hazırlayabliyorumyanlız gostlarım fazlagitmiyor 1 ayda yavaşlama oyunlarda donma,interntten yavaşlama gibi sorunlar ortaya çıkıyor.     kısacası gost hazırlarken nelere dikkat etmeliyim ne gibi ayalar uygulamalıyım ? yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  13.   Zaten muratŞahin'in videosunu izleyip nt6'yla yaptım
  14.  ben windows 7 tüm sürümleri usb ye attım önyükleme ekranı geliyor hddler görünüyor fakat formatı başlatacağım sırada, yeni bir bölüm bulunamadı veya yeni bir bölüm oluşturamadık hatası veriyor ne yapmalıyım ?
  15.   Murat Şahin'in videosunu izleyip bire bir yaptım Windows 7 kurulm ekranı geliyor,fakat formatabaşlayamıyorumyenibir  bölüm bulmadık veya oluşturamadık diye bir hata veriyor yardımcı olur musunuz ?
  16. yardım edebilecek kimse yok mu ?
  17. Merhaba arkadaşlar Windows xp kullanmaktayım, netten indirdiğim yuvarlak iconlar masaüstünde diğer iconlara göre daha küçük görünüyor sadece indirdiğim iconu nasıl büyetebilirim?     Şimdiden teşekkür ederim.
  18.         Usb diski hazırlaya bastığım zaman siyah dos ekranı çıkıyor win insaal yazıyor sonra kapanıyor şuan açıksan pm at id vereyim :)
  19.    Öncelikle ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş benim sorunum şu; gerekli iso dosyalarını videoyu izleyerek yapıyorum ondan sonra usb diski hazırla diyorum hiç bir işlem yapmamama rağmen windows 7 tun surumler işelnior diyor ve orda bekliyorum dakikarca hiç bir ilerleme olmuyor sorun nedir acaba ?    Not : İşletim sistemim Windows 7 pro x86  
  20.   Dostum benimde durumun seninkiyle hemen hemen aynı benimde elimde multiboot  var usbden kuruyorum.Programlar için izlediğim yol şu bana gerekli olan katılımsız programları indiriyorum SEÇKUR diye bir program var gerekli programları oraya atıyorum kur diyorum kendiliğinden antivirüstten offise kadar hepsini kuruyor.
  21.  Merhaba arkadaşlar, elimde temiz güncel Xp sürümleri var kurduğum bilgisayarlarda fazla dayanmıyorlar ben Xp nin stabil çalışması için ne yapmalıyım ? Regedit ayarlarının bilgisayarı zamanla bozduğu söyleniliyor, yani regedit kullanmadan xp nin ilk günkü gibi stabil çalışması için ne yapmalıyım ?  Başka bir sorumda, elimde 170 gb lık oyun kurulu sistem var bnları diğer Pclere hızlı bir şekilde ne atabilirim?     Şimdiden bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...