Jump to content

mmeessuutt

Üye
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • istanbul

Recent Profile Visitors

820 profile views

mmeessuutt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. selamün aleyküm mesut abi senin arka planı upload edebilirmisin rica etsem ve bunun gibi resimlerde varsa.

  2. benim amacım video disk yapmak değil sadece veri olarak onu 700 mb a indirmek
  3. 735 mb olan bir mkv dosyam var.(2 saat 10 dakika)Bunu cd ye yazmak için malûmunuz 700 mb'a indirmem gerekiyor.Bunun için en az kalite kaybıyla hangi dosya formatına çevirmem gerekir?
  4. Arkadaşlar bu akşam trt haberde bir belgesel olacak. http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?kanal=TV2&slv=0 bu adresten izlenebiliyor.Benim sorum ise ben bu belgeseli nasıl kaydedebilirim veya içimizden biri kaydedebilir mi?
  5. mmeessuutt

    Yazıcı

    Merhabalar! Lexmark x2550 yazıcı kullanıyorum.2 ay falan oluyor kartuşları doldurttum herşey yolunda yazdırıyorken bugün hocam bir ödev atmış çıkarıyim derkene 2 sayfanın birini adam gibi yazdı sıradakinin satırları çıkmadı ilk satırlarda bir kaç kelime altlara doğru satırların ortasını yazdı ama silinerek bir daha yazdırayım dedim tanınmayan kartuş dedi iyice uğraştım hiçbir şey yok.Yardım?! Not:Garanti bitti
  6. bios güncellemediyseniz; yeni bir pil işe yaramazsa teknik servise göndermeniz en sağlıklısıdır.
  7. Yeğenime bilgisayar alınacak.Yeğenimi sınırlamak(bilgisayar kullanım süresi) içün bir sistem arıyorum.Bilgisayarı Windows 7-64 Bit işletim sistemiyle geliyor.Yanlış hatırlamıyorsam windows 7 de kullanım sürelerini kısıtlama vardı.Örneğin saat 7'den sonra bilgisayar kapanacak veya oturum açılamayacak.Böyle bir özellik yoksa hangi programla yapabilirim kısıtlamayı?
  8. şifre çalınması çok zor olur tıpkı gündüz ev soymak gibi ama modifiye sistemlerde bir süre sonra kararsızlık olabilir
  9. [quote name='sk8er_boi' date='13 Ocak 2011 - 14:53 ' timestamp='1294931019' post='943282'] Telefonunun markası nedir? Çünkü iPhone ve bir çok telefondan girince özel mobil tema açılıyor. Senin telefonun tanınmıyorsa, sayfanın en altında Klasik Tema yazan yerden Basit Görünüm'ü seçersen mobil temaya geçiş yapabilirsin. [/quote] teşekkür ederim küçük bir cookie ile hallettim sayfanın ilk açılması uzun sürsede bekleyeceğiz artık,ama mesaj yazma falan sorun çıkarır dedim ama flash hariç(telefon desteklemiyor) site süper görünüyor.
  10. [center][u][u][i]Cepten tnc'ye girdim...Hızla gelişen mobil dünyaya uymamız gerektiğine inanıyorum.. görüntüler aşağıda yorum sizin. Yavaş yüklenen bir tnc istemeyiz [img]http://oi55.tinypic.com/iqza8i.jpg[/img] [img]http://oi52.tinypic.com/2qw3kih.jpg[/img][/i][/u][/u][/center]
  11. sbs ve kuran kursu derken 3ay uzak kaldım bide klavyeyle işim olmuyor bu kadar; Bu cğmeti gözlrti kapalı yazanşkirmiıdibiz.
×
×
  • Create New...