Jump to content

dada21

Üye
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • Zonguldak

Recent Profile Visitors

376 profile views

dada21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Windows 8, Windows 7 den daha hızlı bir işletim sistemi. Ben geçtim ve pc hızlandı eskiye göre. Ama senin sistem için XP en iyisi. Windows 7 ise en son seçenek.
  2. kademe kademe overclock işlemi yap. overclock yaptıktan sonra arkaplanda test yazılımlarını çalıştır ve sıcaklıklar ölçülürken yarım saat falan oyun oyna vb. şeyler yap yani pcye olabildiğince yüklen. sıcaklık 75-80 i geçmeyecek şekilde stabil bir değer belirleyene kadar devam et. Ben de benim p4 3.0 işlemciyi 3.78 e kadar çıkarmıştım en son 3.72 de stabil olduğunu fark ettim ve bıraktım. sen de deneye deneye bulacaksın en iyi değeri.
  3. bence o kadar para etmez o makine istersen şu attığıma bak pek de farkı yok özellik açından http://www.gold.com.tr/asus-k56cb-xx274h-notebook_u
  4. http://www.gold.com.tr/western-digital-my-passport-2-5inc-1tb-usb3-0-2-0-siyah-tasinabilir-disk_u   bunu almayı düşünüyorum ben de.
  5. oyuncular her maçta en az 7-8 kez amatör ofsaytı dediğimiz saçma sapan yerlerde ofsayta düşüyorlar, orta sahada oyuncular boşa kaçamıyor fazla pas atacak yer kalmıyor bunun için, defanslar yine çok kötü olmuş top üzerine gelirken başka yöne doğru koşuyorlar, kaleciler toplara çok iyi uçuyor ama tutamıyorlar bunun için de 2. toplardan çok fazla gol oluyor, messi bile sağa sola dönerken ağır kalıyor bunlar beğenmediğim özellikleri.Beğendiklerim ise en önemlisi pes 2012de abartılan orta kafa golleri atmak zorlaşmış, ara pasları çok iyi gidiyor, gol pozisyonları daha fazla oluyor, gelişine uzaktan goller atabiliyoruz 12 ye göre.
  6. teşekkürler paylaşım için kardeş en yakın zamanda indiriyorum [warning][color="#0000FF"][b]Nash[/b][/color]: [b]Teşekkür etmek İçin teşekkür butonunu kullanmalısınız, [color="#800080"]Uyarı aldınız.[/color] [/b][/warning]
  7. yeni metin belgesi aç içine ECHO OFF REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f REG DELETE HKLM\System\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies /f ECHO . ECHO -------------------------------------------------- ECHO -------------------------------------------------- ECHO by dada21 ECHO -------------------------------------------------- ECHO -------------------------------------------------- ECHO . ECHO SIMDI FLASH BELLEGINIZI CIKARIP TEKRAR TAKINIZ !!! ECHO . PAUSE yaz sonra kaydet ve uzantısını .bat yap ve çalıştır sonra flası cıkarıp tekrar tak tamamdır.
  8. indirdim kardeşim güzel çalışma teşekkürler
×
×
  • Create New...