Jump to content

bjk_murat

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bjk_murat

  1. Emeğe saygı, çalışma için teşekkürler. Sade görünüm sevenlere mutlaka alternatif bırakın, eskiye nasıl dönülür veya kurulumda en baştan seçilirse güzel olur, çok oynandığı için denemekten vazgeçtim mesela.
  2. Gerçekten günün sonunda oynanmamış sistem daha uzun süre dayanıyor ve pişman etmiyor, tam da böyle bir şey lazımdı, bravo @Emre028
  3. [quote name='foxy' timestamp='1345711936' post='1233470'] arkadaşlar programı cd den değilde usb den yazsam olurmu gene çünkü elimde netbook var [/quote] bende yeni anakart aldım eski dvdrw uymuyor girişi sadece usb ile yapabiliyorum her işimi bu yüzden banada bu lazımdı çok araştırdım ve sonunda çözümü buldum dostum. google a gir usb yumi yaz ve çıkan 3. sonuca tıkla (bilgisayarbilisim.net olan) ordaki işlemleri yap yandaki formata tik at. ve listenin en altındaki Try an Unlisted ISO ya tıkla ve alttan browse basarak maxblast.iso yu seç ve create bas.bitmesini bekle bitince finish e bas. sonra tak usbyi bilgisayarı aç iki seçenek karşına alttakini seç. sonraki ekranda boot maxblast.iso yazısına tıkla ve entera bas.başlayacak sonra C F ekranı gelince F ye bas maxtor resmi açılıyor ve sonra zaten direk Utilities ordan zero fill drive [full] ileri bitti bu kadar bu MAXBLAST 4 için 5 ide yaptım ama hata verdi maxtor veya seagate marka hdd olması lazım diyor.
×
×
  • Create New...