Jump to content

master

Banned
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About master

Recent Profile Visitors

366 profile views

master's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Abi sende elektronikden ne çekmişssin be her sorunu buraya dökmüşsün tnctr günlük gibi olmuş.İnsan bakdıkca morali bozulur bizimde çok sorunumuz oldu.İnşallah daha fazla sorun yaşamassın :)   Sende alışveriş hastalığı var gibi geçmiş konularına bakdım dikkat et :)
  2. İnşallah sorunların çözülür :)
  3. Şimdi fiber olmuş heryer normal hat bile 20 mgbyte çekiyor alt yapı dedikleri kablo kutu sorunu sokakda telefon kutuları kesin kablolar oksiktlenmişdir.tabiki burda senin evdkei tesiatın yaşıda önemli.   Haydi kolay gele ..!
  4. ya abi ama senden 8 mgbyte parası alıyorlarsa kazıklanma durumu vardır evdeki kabloları  kontrol et telefonda dıd sesinde cızırtı varsa ptt ara sokakdaki kutudan tekrar düzeltsinler.Hızda iniş oldu mu peki fiyatı kırdılarmı.
  5. değerli ustalarım..bende TNCXP 2 cdleri var lakin,yeni aldıgım ana karta ( gıgabyte ga-945gcm-s2l ) sistemi sorunsuz yüklememe rağmen ses driverlerini bir türlü yükleyemedim..servise sordugumda kurulumsuz cd kullanıyosan olamıyacağını şifre soran sp2 li bir cd kullanmamı söylediler.. sizlerdenisteğim ; bu cdlerle yapabilirmiyim yada servisin söylediği gibi bir xp cdsimi tedarik etmeliyim.. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim......
×
×
  • Create New...