Jump to content

hackisehack

Üye
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hackisehack

  1. Boot ekranında bir tuşa basınca bad command hatası veriyor ne yapacaz ?
  2. Biz bu programdan istediğimiz programları açıklamaları vs ekledikten sonra boş bir cd ye nasıl entegre edecez ? Bir de şuan karşımıza çıkan program ekle vs bölümleri normal bir kişinin karşısına da çıkacak mı ? Çıkmaması lazım saçma olur sanki
  3. Eklediğim bazı programları kaldırdım , sürücü bileşenlerinden bazılarını sildim , dillerin ve klavyelerin çoğusunu kaldırdım 698 e kadar düşürdüm Bir sorum olacak SVCPACK klasörünün içinden eklediğim programı direk olarak sildim bir sorun oluşturur mu ? Bir de sürücülerden bazılarını kaldırdım zaten otomatik driver yükleyecek bir sorun teşkil eder mi ?
  4. 972 mb yi buldu driverlar dışında ekstra birşey de eklemiş değilim 3-5 programın dışında birsürü gereksiz bileşeni de kaldırdım fakat yine de durum bu ? Nasıl bir cd haline getirecem bir yöntemi yok mu ?
  5. Şimdi benim şöyle bir sorum olacak Bu program ile menüleri falan bir şekilde oluşturduk diyelim bunu sistemimize nasıl entegre edecez ?
  6. Ben şunu sormak istiyorum arkadaşlar Şimdi söyleniyor ki bu driver paketleri 200 ila 300 mb arasında yer kaplıyor . Benim xp şuan 540 mb falan bazı gereksiz bileşenleri kaldırdım o halde iken bu kadar yer kaplıyor bu driverları entegre edince 800 mb yi falan bulacak ben bu sistemi tek cd haline nasıl getirecem ? Bir yöntemi var mı alan açmanın ?
  7. Şimdi oemlogo için $Oem$ klasörü gerekiyor buraya kadar tamam fakat bu klasör tam olarak nerde bulunmalı ? I386 klasörünün içinde mi yoksa yanında mı ? Otomatik arka plan meselesini yaparken I386 nın içinde bulunması gerektiği söylendi kafam karıştı biraz Bu $Oem$ klasörünün bulunması gereken yer neresi ?
  8. Bu görüntüyü elde edebilmek için sysdm.cpl dosyasında nasıl değişiklikler yapmak gerekiyor ? bu dosyanın hazır olanı var mı ?
×
×
  • Create New...