Jump to content

kayhan dede

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

376 profile views

kayhan dede's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. elerinize saglık işlem tamam lakin çalıştıktan sonra şifre istemekte
  2. Merhaba YAGMURADAM Link çalışıyor ama içindeki dosya bozuk.Bir ilgilensen. Sevgiyle Kalın
  3. http://www.4shared.com/file/70310669/cbc0b3e2/nnotek_Virtualbox__Kullanm.html Merhaba Arkadaşlar, Burda okuduklarımdan sonra bildiğim birkac şeyi paylaşmak istedim.Yazılım acık kaynak biryazılım olup üçretsizdir. TR dil destegi mevcuttur. Kurulum bittikten sonra fare sanal makinanın dışına cıkarılabilmesi için (CTRL) tuşuna basmanız yeterlidir.Ana makinadan sanal makinaya yazılım aktarmak mümkündür. İlave ettiğim bu anlatım tarafımdan yapılmıştır.Resinleri tektek yüklememek için Sıkıştırıp link verdim .Ben yazılımı bir yıldır kullanmıyorum.Ama ana makinada yaptıgınız herşeyi sanal makinada da yapmanız mümkün. Sevgiyle Kalın
  4. Merhaba Rüzgarınoglu, http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=47812(lingi kopyala yeni pencerede ac) Bu link te istediğini bulabilirsin orada ki 7zip dosyasını indir ve kur ondansonra tekrar dene. Kolaygelsin. Sevgiyle kalın.
  5. Merhaba ustalar, Ben uzun zamandır.Katılımsız programlarla ilgili çalışmalarınızı okumaktayım.Bir yere takıldım .Kurulum ve çalışması ile yaptığım birçok denemeden sonra hemen hemen tüm konularda bilgimin yettiğince sayenizde bir çok şey öğrendim. Yaptığım katılımsızda o siyah ekranı editlemeyi birtürlü başaramadım.Resource ile editlediğim ekran çıkmakta ama bitiyor ve siyah ekran gözüküyor kurulum bitiyor.Bu benim biryerlerde yanlış yaptığımı göstermekte tüm yaptıklarımı yükledim bir bakarsanız sevinirim. http://rapidshare.com/files/147541226/Desktop.rar.html Sevgiyle Kalın.
  6. Merhaba ustalar, Ben uzun zamandır.Katılımsız programlarla ilgili çalışmalarınızı okumaktayım.Bir yere takıldım .Kurulum ve çalışması ile yaptıgım bircok denemeden sonra hemen hemen tüm konularda bilgimin yettiğince sayenizde bircuk şey öğrendim. Yaptığım katılımsızda o siyah ekranı editlemeyi birtürlü başaramadım.Resource ile editlediğim ekran cıkmakta ama bitiyor ve siyah ekran gözüküyor kurulum bitiyor.Bu benim biryerlerde yanlış yaptığımı göstermekte tüm yaptıklarımı yükledim bir bakarsanız sevinirim. http://rapidshare.com/files/147541226/Desktop.rar.html Sevgiyle Kalın. Merhaba Ustalar, iki gündür bir cevap bekledim ama işleriniz pek yogun herhalde bir cevap alamadım. İlginiz için teşekür ederim. Sevgiyle Kalın.
×
×
  • Create New...