Jump to content

scocth

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

scocth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. aynı zamanda uefi özelliğinide açıp biosu güncelliyip uefi modda windows kurulum yaparsan seninki daha hızlı bile açılabilir. ama açılma süresini çok takmıyorsan uğraşmaya değmez, uefi mod açık değil diye windowsuna veya bilgisayarına yavaş diyemeyiz o yüzden çok takma. uefi ile 3-4 sn daha kazanabilirsin.   ki windows 8 de bildiğim kadarıyla hızlı başlatma özelliği default olarak açık oluyor ama emin değilim.
  2. birçok key denedim hiç biri olmadı kimini hiç kabul etmiyor, kabul ettiklerini de telefon etkinleştirme kodunu skyple arayıp girince girdiğiniz key orijinal değil diyor Microsoft.com a girin diyor.   pro 8.1 için güncel key var mı elinizde?
  3. Bir bilgisayarda yapılan otoişlem programı ayarlarını tek tıkla yedekleme, aynı ayarları başka bilgisyara tek tıkla uygulama
  4. [color=#000000][font=Calibri, sans-serif][size=4]Dostum eline sağlık çok güzel program olmuş. Rica etsem program ayarlarını, işlem listesini nerde saklıyor söyleyebilir misin? Bir bilgisayar yaptıgım ayarları tek tıkla başka bilgisayara aktarmak istiyorum o yüzden soruyorum.[/size][/font][/color] [color=#000000][font=Calibri, sans-serif][size=4]yardımcı olursanız sevinirim[/size][/font][/color]
  5. fat32 değilde exfat formatında biçimlendirsek sorun olur mu?
  6. ya su code lardaki * yerine hangi karakter gelecek o kadar aradım bulmadım ya
  7. bununla hazırlanan cd/dvd iso dosyasını usb boot için kullanmak mümkün mü?
  8. Forumda verilen modifiye xplere addon yapmak mümkün mü?(en büyük emektarlardan; Baris_seven arkadasımızn ürünlerinde genelde net framework güncellemeleri olmuyor bunlara netframework eklemek istiyorum mesela)
×
×
  • Create New...