Jump to content

sevilllllil

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sevilllllil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Teşekkür ederim Arkadaşlar bu konu hakkında beni bilgilendirdiğiğiniz için her keze teşekkür ederim. Allaha emanet olun.
  2. Teşekkür ederim ilk önce windows çöktü diye bir deneyip olmaz ise dediğiniz gibi hemen bir yedeğini alarak o şekilde kullanmaya devam edeceğim artık başka caremde yok herhalde
  3. Teşekkür ederim Birde dediğiniz gibi çöktü diyerek gönderiyim.Bu aklıma gelmemişti.Bunu yerlerse  deneyeyim bir. Teşekkür ederim Birde dediğiniz gibi çöktü diyerek gönderiyim.Bu aklıma gelmemişti.Bunu yerlerse  deneyeyim bir. Teşekkür ederim Birde dediğiniz gibi çöktü diyerek gönderiyim.Bu aklıma gelmemişti.Bunu yerlerse  deneyeyim bir.
  4. Evet bencede çok haklısınız. Sadece ücret karşılığı yapıyorlarmış.Yani garanti boş yazılım konusunda işe yaramıyor
  5. Teşekkür ederim Evet sersis yapıyor ama ücretli yapıyorlarmış garantisi olmasına rağmen yazılımsal destek veremiyoruz diyorlar ancak ücretli olursa dediler. Ben acaba yapabilirmiyim diye merak ettim. 
  6. Merhabalar benim leptopun recovery bölümü duruyor ama içindeki imaj bir şekilde silinmiş tekrardan nasıl yükleme yapabilirim recovery bölümünü nasıl devreye sokabilirim. casper nirvana  Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  7. ben 4shared den dosya indirme yapamadım yardımcı olurmusun ne yapmam gerekiyor. teşekkürler
  8. http://www.4shared.com/video/Xb4Tn6mF/untitled.html video anlatımı kontrol edermisiniz.
  9. Ekran koruyucu yapma programı için yardım edebilirmisiniz.Deneme sürümünden başka bulamadım ben. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürederim. Yardım edecek kimse yokmu?
  10. arkadaşlar şu programı nasıl kullanacağız yardım edermisiniz.program ekle diyorum ama küçük pencere açılıyor kayıt diyor ama bişey yok devamlı kayıt ................................ öylece sürüyor. teşekkürler
×
×
  • Create New...