Jump to content

Keep

Üye
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by Keep

  1. hocam bir gelişme var mı yeni sistemden ? :)

    1. Alphonso_Elric

      Alphonso_Elric

      Evet var bitti, yukleme aşamasındayım yukleme sonrası tekrar indirip deneyecegim sonra linkleri verecegim. Win 7 [x64] v.2 bu sefer güncelleme sorunu olmayacak tam anlamıyla stabil bir sistem oldu. Umarım bunu da begenirsiniz, bir önceki sistemde güncellemeler ile ilgili dosyaları yer kazanmak amacıyla kaldırmıstım.

  2. selam, hocam öncelikle bu işletim sisteminiz için teşekkürler. Gerçekten acaip hızlı ve işime çok yarayan bir işletim sistemiydi. Yaşadığım sorunlar olmasa, harika olacaktı :) güncelleme olayını halledip tekrar yayınlama şansınız var mı çalışmanızı ?

    1. Alphonso_Elric

      Alphonso_Elric

      Evet yani 64 çalışmasına başladım fakat ayı iconları kullanmak istemiyorum o nedenle icon araştırmasındayım. Güzel birşey bulursam bana uyan. Bu sefer guncelleme sorunu olmayacak. Bundan emin olabilirsin.

    2. Keep

      Keep

      valla iconlar falan çok iyiydi. tek problem güncelleme yapamaması ve itunes kuramamamdı. kurabilsem herhalde uzun bir süre format atmayacaktım. 4 tane işletim sistemiş kurdum en içime sinen sizinkiydi.

    3. Alphonso_Elric

      Alphonso_Elric

      Hazırlama aşamasında çok titiz davrandıgımı bilmenizi isterim prensibib su olmustur benim içime sinmeyen çalışma başkasınında içine sinmez. Hazırladıgım her calışma da bu sekilde hazırlanmıştır. Bunu sizde fark etmişsinizdir. Saygılarımla.

  3. Merhaba hocam, modifiyeli işletim sisteminizi 3. defa indirdim, bu sefer kurmaya kararlıyım :) dvd ye sığmıyor. nt6 ile formatlmayı düşünüyorum ama bir sıkıntı var.. şimdi bende 2 tane hdd var ve 4 bölüm. 1inde sistem var 3 ünde diğer dosya film müzik v.s var.. diski komple silmeden sisteminizi n...

×
×
  • Create New...