Jump to content

Keep

Üye
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Keep

  1. hocam selamlar, Windows 11 Pro Temel Programlar bunu kurdum laptopuma. Bazı programları garip bir şekilde kuramıyorum, adobe connect new, lightshot vs. Print screen tuşu vs garip bir şekil de çalışmıyor. Böyle bir geri dönüş de bulunan oldu mu ?

     

    Sistem çok hızlı, çok az ram tüketiyor çok memnunum. Ama bazı programları kurmaması canımı sıkıyor :(

     

  2. ByKayseriLi, 9 dakika önce yazdı:

    Hiç birini kurup denemediğim için maalesef öneri de bulunamayacağım. Kendim bir çalışma yapıyorum isterseniz takip edin ince ayarları ile güzel bir sistem olacak. 1607 Home sürümünü kullanıyorum bu arada. 

    Valla hocam formatlamam gerek pc yi, hatta siteden 2 tane iso indirip denedim. biri sade v3, o kadar kötü yorumlar var ki sistem on numara çalışmasına rağmen ürktüm , forjest 'e ait  bir modifiyeyi kurdum  o da pro versionmuş, kontrol etmedim :D Yeni arayış içerisindeyim. 

  3. Alphonso_Elric, Şimdi yazdı:

    Merhaba bu çalışmada hen grup ilkesinden kapadım hemde tamamen kaldırdım, şuanda kendimde fiili olarak kullanmaktayım. Bir sıkıntı görmedim defender konusunda. LTSB kararlı sürümdür genelde kendimde LTSB/LTSC kullanırım hafiftir. İyi performans alacaksınız bundan eminim. Bu demek degildirki hata yok titiz çalışırım ama insanız nihayetinde hata olabilir ben görmedim siz görürseniz lütfen konuya ekleyiniz. Hatta mümkünse ekran alıntısınıda konuya eklerseniz ayrıca sevinirim. Saygılarımla.

    indiriyorum şuan hocam, bugün yarın format atarım eklerim konuya:)

  4. ibesya, 09.03.2020 - 12:27 yazdı:

    Çalışman gayet güzel ve başarılı kardeşim, ancak şu defender belasını da kökünden silseydin keşke. Katılımsız kuracağımız tüm programları virüs olarak algılayıp siliyor. Arama çubuğuna defender yazdığımda maalesef açılmıyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba?

    hocam öncelikle teşekkürler, sisteminiz harika. ama bu problemi bende aşamadığım için, malesef başka sisteme geçiyorum. defender hiç bir şekilde açılmıyor, açılmadığı için crack v.s yapılamıyor herhangi bir programa.

    • Like 1
  5. karadurak, 25.06.2018 - 13:46 yazdı:

    iso'yu biryere eklemenize gerek yok flash belleginizde veya HDD'nizde dursun. Kuracagınız zaman ISOSetup ile seçip kurabilirsiniz.

    teşekkürler hocam, sorunsuz şekilde flash diske ekledim. ilk formatım da sizin boot menuyu kullanacağım. :)

    • Like 1
×
×
  • Create New...