Jump to content

luger

Üye
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by luger

  1. Internet Download Manager 6.41 Build 15

    Çilek bir crack aracıdır ve Internet Download Manager için üretilmiştir.

    170757353_ilek2.png.cff7f2af816cd5ea8776cb6ad3d25194.png

    IDM v6.41 build 15 + Çilek
    ---------------------------
    https://www.dosya.tc/server43/o0hmr2/IDM_v6.41_build_15.rar.html

    Not: Bu paylaşımda Çilek(v1.4 build 13) adlı Lisans programı var. Çileğin verdiği lisans, IDM'yi güncellemediğiniz sürece ömür boyu geçerlidir. Güncellerseniz tekrar çileği kullanmanız gerekir.
    Not2: Çilek en uyumlu Win 7'de çalışır ama Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11 destekliyor.

    • Like 1
  2. qxqx, 01.06.2023 - 10:21 yazdı:

    Download Retail TEAM-Full

    WinRAR.6.22.Turkish.x32.x64.bit.Retail.TEAM-Full

    x32 bit

    CRC32: 7254A8ED
    MD5: 8AA1E12A195BBD6C119C15CCF72442F0
    SHA-1: 231C418CB6A9CEC85F4946FAA978B81EF369FF5F

    x64 bit

    CRC32: FA93EB83
    MD5: 11B3228BD14BAA5971BF45758399A7DB
    SHA-1: 170D38A5A933C297BD4368466EF9496B3FDEA4FF

     

    İndirip kullandım ama içerisinde patch aracı bulamadım.. Bu katılımsız kurulama benziyor.. Katılımsız kurulumlar sitenin, katılımsız bölümünde paylaşılmıyormuydu acaba? 

  3. Internet Download Manager 6.41 Build 14

    Çilek bir crack aracıdır ve Internet Download Manager için üretilmiştir.

    170757353_ilek2.png.cff7f2af816cd5ea8776cb6ad3d25194.png

    IDM v6.41 build 14 + Çilek
    ---------------------------
    https://www.dosya.tc/server42/7eoqph/IDM_v6.41_build_14.rar.html

    Not: Bu paylaşımda Çilek(v1.4 build 12) adlı Lisans programı var. Çileğin verdiği lisans, IDM'yi güncellemediğiniz sürece ömür boyu geçerlidir. Güncellerseniz tekrar çileği kullanmanız gerekir.
    Not2: Çilek en uyumlu Win 7'de çalışır ama Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11 destekliyor.

    • Like 2
  4. HARBİKIZ, 15 dakika önce yazdı:

    onu da kabul etmiyor, kayıt defterinden yüzlerce anahtarını sildim yine olmuyor ama yılmak yok denemelere devam.

    Sanırım bir yöntem var. Bir kaç yere bakıp geliyorum.

    --------------------------------------

    Yöntem: nous arkadaşımız tarafından paylaşılmış. Bu program kalıntıları temizliyebilicek tek program neredeyse denilebilinir.

    • Like 2
  5. 8 saat önce, çakırkuşu yazdı:

    sistem sp3 full tam 

    siyahinci xp dvd

    Windows XP Fiesta DVD

     

    elinde olan varsa şimdiden teşekkürler

    Siyah inci mi :( Geçen gün elimdeydi. Kocaman dvd yi ikiye kırıp çöpe attım :( Aranılıcağını bilmiyordum. Pc ye bir bakayım.. Sanırım pc de olanlarıda sildim.. :(

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Baktım şimdi. pc'de siyah örgü'den başka bişey kalmamış. Tövbe ya.

  6. @ekycy : Bir xp sürümü arıyorum 1 haftadır. Sizin paylaştığınız xp olduğunu düşünüyorum ama tabiki 2. versiyonu olan. İndirdim ama bir sorun var. Sanırım dosyanın belli bölümleri bozulmuş :( Başka link verme şansınız var mı acaba?

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------İki ayrı yazı yazmıştım, birleşmişler.

    Merhaba arkadaşlar,

    Hazır böyle bir konu açılmışken bende buradan yazmak istedim. Bende bir xp arıyorum ve 1 hafta oldu ama bulamadım :(

    Yapılma tarihi: 25-30 Mayız 2008 civarı ve iki adet sürümü çıkarılmış sanırım.. En beğenileni ilk yapılmış olanı sanıyorum. Bir türlü bulamadım. 

    Perfect Xp Sp3+ Driver Edition olarak geçiyor sanırım piyasada ve ekran görüntüsü paylaşıcam sizinle. Görenler duyanlar elinde olanlar varsa, bir indirme linki verebilirse çok mutlu olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.

    masaustu111.thumb.jpg.c747b6cb3061d62e02d61278a84ae403.jpg

  7. Güncelleme

    -------------------------------------------------------------------------------------------

    -->SciTe-Lite versiyonunda yardım menüsü için yeni dil çevirisi eklendi.

    -->Bazı küçük hatalar giderildi.

    -------------------------------------------------------------------------------------------

    İndir

    • Like 1
  8. Merhaba arkadaşlar,

    Autoit'de kullandığımız SciTE editörünün bugün itibariyle resmi olarak Türkçe Dil dosyası yayınlandı. Ve şu anda resmi sunuculardan indirilebilir durumda.

    -- Eski SciTE editörü veya yeni SciTE editöründe kullanılabilir.

    -- Orjinal SciTe'te veya SciTe-Lite versiyonunda hatasız bir şekilde kullanılabilir.

    -- Autoit v3.3.14.2 ile gelen v3.5.4 ile de hatasız bir şekilde kullanılabilinir.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

    1-->İlk olarak resmi sunucudaki kopyayla aynı olan bu dosyayı indirelim: İndir 

    2-->Sonra AutoIT içerisinde bulunan SciTE dizinine aynen şu adla "locale.properties" kaydedelim. Ve herşey hazır.:)sshot-1.png

    Not: Dil dosyası Sürümü v3.7.1'dir. Ama en son SciTE  v3.7.4 tam olarak desteklenmektedir.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

    Dil Dosyasının Kullanılabileciği Alan: https://www.tnctr.com/forum/97-autoit

    Dil Dosyasının Amacı: Herkes ana diliyle daha kolay kod yazabilsin diye.

    Türkçe Çeviri: By luger :)

    • Like 5
  9. @YAGMURADAM 

    Bence çok güzel olmuş dil çevirisi, ben çok beğendim. Elinize sağlık :) Program sadece pek kullanışlı gibi gelmedi bana ama dil çevirisi harika.

    Programın kurulum seçeneklerinde Türkçe seçeneğini bulamadım başlangıçta. Bu harika çevirinizi, program üreticisine yollasanız, içine koysalar bence harika olur. Herkes faydalanabilir böylelikle. Kurulum seçeneklerinde Arapça bile var, Türkçe niye olmasın? :)

    Ben kesinlikle öneriyorum. Çevirinizi bir kopyasını yazılım sahibine gönderin, içine koysunlar. Bence güzel bir durum olucaktır diye düşünüyorum.

    Teşekkürler.

     

    • Like 1
  10. Hazır bu konuyu okumuşken bende bir anımı paylaşayım bari.. Asus bir ana kartım vardı. Üzerindeki biosu downgrade yapmak istiyordum.. Ve ilk denemelerde başarısız olmuştum.. Ancak 1-2 sürüm geri gidebiliyordum.. Türkiye teknik servisi aradım ve nasıl yaparım, yapamazmıyım, bir yolu yok mu filan diye sordum.. Hatta konuşma öyle şiddetli uzun oldu ki, karşıdaki adamla tartışıyordum ama bir türlü downgrade olmuyacağını, böyle birşeye imkan olmadığını bana defalarca anlatıyordu.. Bende mutlaka bir yolu olmalı diye diretiyordum.. Sonunda o inatlaştı ben inatlaştım.. Kapadım teli.. Sonra bir hex editorle giriştim :D Onu dene şunu dene derken, ana kartımı ilk aldığımda bana gelen 2007 tarihli biosu bile geçmiş, en baştaki 0201 sürümlü 2006 senesi sürüme gitmiştim :D Ve biosu kabul etirmiş, bilgisiyarımı o biosta güzel güzel kullanmaya başlamıştım :D Tabi teknik servisede bir güzel kapak atmış oldum.. Teknik servis ne içindi? :) Çaresizler bankası gibi çalışıyorlardı :D Boşuna teknik servis olmuşlar.. Ve sonuç olarak yaklaşık olarak 10-12 sürüm geri gitmeyi başarmış ve sağlıklı yükleme yapmış.. İşi tamamlamıştım.. Herşey normaldi.. :) O yüzden senin istediğinde neden olmasın?. :) Belki bir yolunu bulursun diyorum ve burada yazımı sonlandırıyorum.. Bu yazım umut olur umarım.. :) 

  11. @luger

     

    Ilgili program o zamanlar decompile için kullanılan programı engellemek için hazırlanmıştı. Yani program artık işe yaramıyor: Bu yüzden indirmene gerek yok.

    Ben eski autoit sürümleriyle birlikte obfuscator kullanıyorum kodladığım programlarda.

     

    Kodladığım bazı programlar..

    http://www.sordum.org/

     

    Hocam o decompile etme programı çalışmıyor gibiydi ama nedense bende çalışmaya başladı. Autoit v3.3.14.2 sürümünü kullanıyorum.. Ve kodlar yine korunmasız kaldı. Obfuscator ile kodları şifrelersem programım virüslü gibi görünüyor ve son kullanıcı için bu hiç hoş bir şey değil.. O yüzden sizin yaptığınız o programa veya farklı bir yönteme ihtiyaç var.. Bu durumla ilgilenebilirmisiniz?

  12. @Extended: Anladım hocam sizi. Obfuscator projesi iptal edildi diye biliyorum.. Yerine koyulabilicek bişey çıkardılar mı bilginiz var mı acaba?  Bunun dışında Obfuscator denilen şey bir şifreleyici değil mi? Ve şifreliyice derken bu bulucağım ve bulmam gereken obfuscator'den farklı mı olucak acaba?.. Teşekkürler ilginiz için.. :)

  13. @Extended

     

    Obfuscator kodları karıştırmaya yarıyor. Bu kodlar alınsada çok işine yaramaz doğrusu. Bunları düzeltip kullana kadar araştırma yaparak kendi istediğini zaten yapar kodlama yapan.

     

    @luger

     

    Ilgili programlar autoit ile yazıldı...

    Evet bende aynı fikirdeyim.. Kodlar alınsa bile baya karışık görünüyor, kim uğraşcak onunla demek istiyorum ama umarım uğraşan çıkmaz :)

    Anladım hocam teşekkür ederim :)

  14. @luger

     

    Ilgili sayfadaki programların çoğunun Türkçe dil desteği bulunmakta. Daha fazla kişiye hitap etmek için anlatım sayfası Ingilizce idi. Forumda bazılarının anlatımını yapmıştım. Imzamdan inceleyebilirsin.

    Yeni autoit sürümleri hakkında malesef herangi bir fikrim yok. Ben çok eski bir sürümü (healde 3.3.6.1 sürümü idi) kullanıyordum.

     

    Emin değilim lakin obfuscator yoksa bile bunun yerine bir alternatif eklemişlerdir diye tahmin ediyorum. Yeni sürümü kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır...

    Kolay gelsin...

    Hmm, evt bende az önce easy context menu olan programınızdan indirdim. Eğlenceli görünüyor, beğendim yani.. Ellerinize sağlık :)

    Alternatif olanları ben bulamıyorum nedense.. İngilizce olarak soru sormaya çalıştım "jos" adlı kişiyle tartışmaya, anlaşamamaya başlıyoruz :D Olmayınca olmuyor yani :) Anlamıyorum diyorum, anlamıyormusun diyor.. O yüzden bende bişey bulamadım şu anlık için.. 

    Anladım teşekkür ederim. Bu arada bu programlarınızı Visual Studio'da mı yazıyorsunuz acaba? Son olarak onu sormak istedim :) Teşekkürler yardımınız için..


    Obfuscator de decompile ediliyor o yöntem de tırt :)

     

    Obfuscator nasıl decompile edilebilir ki? Bir gün ben yine autoit ingilizce forumundaydım.. Yine jos'la tartışmaya girmiştik, yaptığınızı obfuscator çalışmıyor diye :D Desteği çektiğini söylemiş bana, oysaki ben anlamadım.. Ticket at, 2 konu aç filan derken bana olayı anlatmak için uğraşmışlardı. Jos'u unutmamak lazım tabiki.. Sözlerinden hala anlıyamıyorum, zor anlaşıyoruz diyebilirim.. :)  

  15. @luger

     

    Ilgili program o zamanlar decompile için kullanılan programı engellemek için hazırlanmıştı. Yani program artık işe yaramıyor: Bu yüzden indirmene gerek yok.

    Ben eski autoit sürümleriyle birlikte obfuscator kullanıyorum kodladığım programlarda.

     

    Kodladığım bazı programlar..

    http://www.sordum.org/

     

    Anladım.. Programlara baktım hepsi çok güzel görünüyorlar :) Ama sadece bişey dikkatimi çekti, ingilizceler.. Türkçe dil desteği yok gibiler. Onu anlıyamadım tek.. Onun dışında Obfuscator autoit'in yeni sürümlerinde çalışmıyor mu?

  16.  

    Scite ekranında Tools -> Compile -> Obfuscator seçeneği ile kodlarının Compile (derleme) sırasında şifrelenmesini sağlayabilirsin.
    Ama bu şifreleme nedeniyle bir çok antivirüs yazılımı çalışman için virüs & trojan uayarısı verecektir.

    Ben bir ara basit bir yama hazırlamıştım. Istersen onda deneyebilirsin.

    http://www.tnctr.com/topic/92999-bl-autoit-v3-protect-v10/page__p__491585__fromsearch__1#entry491585

     

     

    Merhaba, konunuzda geçen "Bl - Autoit V3 Protect V1.0" programını bulamıyorum nereden bulabilirim acaba :(

     

     

     

     

  17. Compile edilen scriptin virüs olarak görünmesinin bazı sebebleri vardır. İlk olarak upx ile sıkıştırma ikinci olarak Obfuscator ile kod gizleme. Yanlış hatırlamıyorsam #RequireAdmin komutu da sebeb oluyordu. Antivırüsler genelde scripte uygulanan bu işlemlerden dolayı uygulamayı trojen olarak görür.Tabi sisteminde de sorun olabilir o ayrı mesele. Senin şuan yapabileceklerin, scripti upx ile sıkıştırma yapmamalısın ki bu pek ağam şahım bir küçültme yapmıyor ve obfuscate kullanmamalısın. Kod gizlemek için blue_life 'in çok başarılı bir çalışması var. Onu kullanmanı tavsiye ederim.Kendisine bu sebeble çalışması için teşekkürü bir borç biliyorum.Saygılarımla..
     

    http://www.tnctr.com/topic/92999-bl-autoit-v3-protect-v10/

     

    Merhaba, belirttiğiniz programı bulamıyorum, elinizde kopyası var mı acaba?

  18.  

    Wrapper hakkında nasıl bilgi bulamadın hayret :huh: SciTe de içindeki help dosyasında var bu arada.

    [spoiler]

    #Region AutoIt3Wrapper directives section
    ;** This is a list of compiler directives used by AutoIt3Wrapper.exe.
    ;** Comment any unneeded lines as they will override any previous settings
    ;===============================================================================================================
    #Autoit3Wrapper_Testing=                        ;(Y/N) Skip Tidy, Obfuscator and cvsWrapper for speed while testing. Default=N
    ;===============================================================================================================
    ;** AutoIt3 settings
    #AutoIt3Wrapper_UseX64=                         ;(Y/N) Use AutoIt3_x64 or Aut2Exe_x64. Default=N
    #AutoIt3Wrapper_Version=                        ;(B/P) Use Beta or Production for AutoIt3 and Aut2Eex. Default is P
    #AutoIt3Wrapper_Run_Debug_Mode=                 ;(Y/N) Run Script with console debugging. Default=N
    #AutoIt3Wrapper_Run_Debug=                      ;(On/Off) Switch debugging on/off
    #AutoIt3Wrapper_Run_SciTE_Minimized=            ;(Y/N) Minimize SciTE while script is running. Default=N
    #AutoIt3Wrapper_Run_SciTE_OutputPane_Minimized= ;(Y/N) Minimize SciTE output pane at run time. Default=N
    #AutoIt3Wrapper_Autoit3Dir=                     ;Optionally override the AutoIt3 install directory to use.
    #AutoIt3Wrapper_Aut2exe=                        ;Optionally override the Aut2exe.exe to use for this script
    #AutoIt3Wrapper_AutoIt3=                        ;Optionally override the Autoit3.exe to use for this script
    ;===============================================================================================================
    ;** Aut2Exe settings
    #AutoIt3Wrapper_Icon=                           ;Filename of the Ico file to use for the compiled exe
    #AutoIt3Wrapper_OutFile=                        ;Target exe/a3x filename.
    #AutoIt3Wrapper_OutFile_Type=                   ;exe=Standalone executable (Default); a3x=Tokenised AutoIt3 code file
    #AutoIt3Wrapper_OutFile_X64=                    ;Target exe filename for X64 compile.
    #AutoIt3Wrapper_Compression=                    ;Compression parameter 0-4  0=Low 2=normal 4=High. Default=2
    #AutoIt3Wrapper_UseUpx=                         ;(Y/N) Compress output program.  Default=Y
    #AutoIt3Wrapper_UPX_Parameters=                 ;Override the default settings for UPX.
    #AutoIt3Wrapper_Change2CUI=                     ;(Y/N) Change output program to CUI in stead of GUI. Default=N
    #AutoIt3Wrapper_Compile_both=                   ;(Y/N) Compile both X86 and X64 in one run. Default=N
    ;===============================================================================================================
    ;** Target program Resource info
    #AutoIt3Wrapper_Res_Comment=                    ;Comment field
    #AutoIt3Wrapper_Res_Description=                ;Description field
    #AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion=                ;File Version
    #AutoIt3Wrapper_Res_FileVersion_AutoIncrement=  ;(Y/N/P) AutoIncrement FileVersion after compile. Default=N
    ;                                                 P=Prompt, Will ask whether to increase the versionnumber
    #AutoIt3Wrapper_Res_ProductVersion=             ;Product Version. Default is the AutoIt3 version used.
    #AutoIt3Wrapper_Res_Language=                   ;Resource Language code . Default 2057=English (United Kingdom)
    #AutoIt3Wrapper_Res_LegalCopyright=             ;Copyright field
    #AutoIt3Wrapper_res_requestedExecutionLevel=    ;asInvoker, highestAvailable, requireAdministrator or None (remove the trsutInfo section).  Default is the setting from Aut2Exe (asInvoker)
    #AutoIt3Wrapper_res_Compatibility=              ;Vista,Windows7 Both allowed separated by a comma     (Default=None)
    #AutoIt3Wrapper_Res_SaveSource=                 ;(Y/N) Save a copy of the Script_source in the EXE resources. Default=N
    ; If _Res_SaveSource=Y the content of Script_source depends on the _Run_Obfuscator and #obfuscator_parameters directives:
    ;    If _Run_Obfuscator=Y then
    ;        If #obfuscator_parameters=/STRIPONLY then Script_source is stripped script & stripped includes
    ;        If #obfuscator_parameters=/STRIPONLYINCLUDES then Script_source is original script & stripped includes
    ;       With any other parameters, the SaveSource directive is ignored as obfuscation is intended to protect the source
    ;   If _Run_Obfuscator=N or is not set then
    ;       Scriptsource is original script only
    ; AutoIt3Wrapper indicates the SaveSource action taken in the SciTE console during compilation
    ; See SciTE4AutoIt3 Helpfile for more detail on Obfuscator parameters
    #AutoIt3Wrapper_Res_Field=                      ;Free format fieldname|fieldvalue
    ; Free form resource fields ... max 15
    ;    You can use the following variables:
    ;     %AutoItVer% which will be replaced with the version of AutoIt3
    ;     %date% = PC date in short date format
    ;     %longdate% = PC date in long date format
    ;     %time% = PC timeformat
    ;  eg: #AutoIt3Wrapper_Res_Field=AutoIt Version|%AutoItVer%
    #AutoIt3Wrapper_Res_Icon_Add=                   ; Filename[,ResNumber[,LanguageCode]] of ICO to be added.
    ; Add extra ICO files to the resources
    ; Use full path of the ico files to be added
    ; ResNumber is a numeric value used to access the icon: TraySetIcon(@ScriptFullPath, ResNumber)
    ; If no ResNumber is specified, the added icons are numbered from 201 up
    #AutoIt3Wrapper_Res_File_Add=                   ; Filename[,Section [,ResName[,LanguageCode]]] to be added.
    ; Add files to the resources - can be compressed
    #AutoIt3Wrapper_Res_Remove=                     ; ResType, ResName [, LanguageCode]
    ; Remove resources
    ;===============================================================================================================
    ; Tidy Settings
    #AutoIt3Wrapper_Run_Tidy=                       ;(Y/N) Run Tidy before compilation. Default=N
    #AutoIt3Wrapper_Tidy_Stop_OnError=              ;(Y/N) Continue when only Warnings. Default=Y
    #Tidy_Parameters=                               ;Tidy Parameters...see SciTE4AutoIt3 Helpfile for options
    ;===============================================================================================================
    ; Obfuscator Settings
    #AutoIt3Wrapper_Run_Obfuscator=                 ;(Y/N) Run Obfuscator before compilation. default=N
    #Obfuscator_Parameters=                         ; Obfuscator parameters...see SciTE4AutoIt3 Helpfile for options
    ;===============================================================================================================
    ; AU3Check settings
    #AutoIt3Wrapper_Run_AU3Check=                   ;(Y/N) Run au3check before compilation. Default=Y
    #AutoIt3Wrapper_AU3Check_Parameters=            ;Au3Check parameters...see SciTE4AutoIt3 Helpfile for options
    #AutoIt3Wrapper_AU3Check_Stop_OnWarning=        ;(Y/N) Continue/Stop on Warnings.(Default=N)
    ;===============================================================================================================
    ; Versioning settings
    #AutoIt3Wrapper_Versioning=                    ;(Y/N/V) Run Versioning to update the script source. default=N
    ;                                                 V=only run when fileversion is increased by #AutoIt3Wrapper_Res_FileVersion_AutoIncrement.
    #AutoIt3Wrapper_Versioning_Parameters=          ; /NoPrompt  : Will skip the Comments prompt
    ;                                                 /Comments  : Text to added in the Comments. It can also contain the below variables.
    ;===============================================================================================================
    ; RUN BEFORE AND AFTER definitions
    #AutoIt3Wrapper_Run_Before=                     ;process to run before compilation - multiple records will be processed in sequence
    #AutoIt3Wrapper_Run_After=                      ;process to run after compilation - multiple records will be processed in sequence
    ; These directives can contain the following variables
    ;   %in% , %out%, %outx64%, %icon% which will be replaced by the fullpath\filename.
    ;   %scriptdir%   = @ScriptDir and %scriptfile% = filename without extension.
    ;   %fileversion% = #AutoIt3Wrapper_Res_Fileversion directive
    ;   %scitedir%    = SciTE program directory
    ;   %autoitdir%   = AutoIt3 program directory
    ;===============================================================================================================
    ; Add Constants
    #AutoIt3Wrapper_Add_Constants=                  ;Add the needed standard constant include files. Will only run one time.
    ;===============================================================================================================
    ; Optional
    ; Use this format to have separate directive values for Run and Compile
    #AutoIt3Wrapper_If_Run
        #AutoIt3Wrapper_Run_AU3Check=Y
        #AutoIt3Wrapper_Run_Tidy=Y
        [...]
    #Autoit3Wrapper_If_Compile
        #AutoIt3Wrapper_Run_AU3Check=N
        #AutoIt3Wrapper_Run_Tidy=N
        [...]
    #AutoIt3Wrapper_EndIf
    #EndRegion  

    5fFkIL9.png

    [/spoiler]

     

     

    Wrapper dediğin şey de kaynak verileri eklemek için olan bişey yani scripte sağ tıklayıp Compile with options dediğin zaman eklediğin verileri direktif olarak ekleyen araç diyelim. Pragma ile dil eklenmiyordu çünkü pragma kaynak veri eklemez bunu wrapper yapar , hatırladığım kadarıyla üstte yazılın şekilde eklemen veya dediğim şekilde sağ tıklayıp seçenekli derle şeklinde dil eklemen gerekiyor.

     

    Ek:

    Pragma için online döküman:

    https://www.autoitscript.com/autoit3/docs/directives/pragma-compile.htm
    https://www.autoitscript.com/autoit3/docs/keywords/pragma.htm
    

    Yazınız için teşekkür ederim.. Ama yalnız scripte sağ tıkladığımda hiç öyle seçenek görmüyorum.. Daha doğurusu düzenle diye bir seçenek var ama bu direk notepad'ı açıcak.. Sağ tıklıyarak malesef istenilen yolu elde edemedim.. Başka bir yol var mı acaba?..

  19. Sanırım pragmada dil seçeneği yok, onun yerine #AutoIt3Wrapper_Res_Language=1055 yazabilirsiniz.

    Hmm.. Anladım.. "#AutoIt3Wrapper" pek duyduğum bişey değil.. Nedir tam olarak bu?.. Pragma ile "#AutoIt3Wrapper" arasındaki fark nedir?.. Yada ikisi niye bir arada var.. Onu anlıyamadım bir türlü.. Neden bir adet özellik koyulmaz ki bu autoite.. :) Programımda etkili olması için nasıl kullanabilirim acaba?.. Autoit'in kendi yardım dosyasında "#AutoIt3Wrapper" hakkında hiç bilgi bulamadım malesef.. :(

     

    Şöyle bişey ekledim koduma hiç etkisi olmadı malesef.. :(

    #Region ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI *****
    #AutoIt3Wrapper_Res_Language=1055
    #EndRegion ;**** Directives created by AutoIt3Wrapper_GUI *****
    
×
×
  • Create New...