Jump to content

sempoo

Yeni Üye
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sempoo

  1. Chikos kurdum onda da yok. Sonradan yüklemede olmuyor . Resmini attığım yerden seçiyorum ama aktifleşmiyor. Bunda da denemeden anlayamayız herhalde. Cevabın için teşekkür ederim 👍
  2. Microsoft Message Queuing hizmeti deaktif midir ?
  3. merhaba, chickOS-10-22H2-19045.3996 sürümünü kurdum kullanacağım program Microsoft Message Queuing hizmetini kullandığı için bu hizmeti yüklemem gerekiyor. Windows bileşenleri kısmından ekleme yapıyorum ama sonrasında yine eklenmiş gözükmüyor. Yardımcı olur musun ?
  4. merhaba, chickOS-10-22H2-19045.3996 sürümünü kurdum kullanacağım program Microsoft Message Queuing hizmetini kullandığı için bu hizmeti yüklemem gerekiyor. Windows bileşenleri kısmından ekleme yapıyorum ama sonrasında yine eklenmiş gözükmüyor. Yardımcı olur musun ?
  5. Arkadaşlar bende yeni bilgisayarı ile W7 kullanmaya başlayanlardan biriyim. Ve memnunum çok güzel W7 fakat işlemcimi fsb çarpanı ile oynadığımda altta verdiğim resimler gibi bir durum oluşuyor. Bunun sebebini bilen yada daha önce bu türden ir şeye rastlamış biri varmı ? son resimde altı çizili olan kısım devam lı değişiyor çarpan sayısı ile birlikte Xp de böyle bir sorun yok.
×
×
  • Create New...