Jump to content

dimen_65

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

746 profile views

dimen_65's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. DSIC DS4 FORMAT ÇEKMEK İÇİN İZLNİLECEK YOL ESC+AŞAĞI YÖN TUŞUNA BASILI TUTARAK RESET TUŞUNA BASIN YENİDEN BAŞLAYINCA TUŞLARI BIRAKIN TAMADIR
  2. Yani bu sayfada hemen hemen bütün yorumlara baktım fatura dışında hiç bir şikayet yok herkes aktifleştirmiş sıkıntı yok diyor https://m.n11.com/arama?s=erasia
  3. Dj_rush öncelikle böyle genişçe yazddığın için çok teşekür ederim şimdi ben barkot sistemleri ticari yazılımlar satıyorum ve müşterilerime genelde kurumsal dos işletim simtemli marka pc ler veriyorum kms ve carack çok sıkıntı güncelleme sırası sistem çökmesi güncellem yapmaması lisasnas uyarısı falan müşterileri aciz ediyor 10 -30 tl yaptığımız işin yanjnda önemli bir rakam değil birde aldığım lisasları uefi desteğinde biosa gömüleceği için cok pcli lisansada ihtiyacm yok doğrusu ama yeterki sağlam olsun. Sanırım birkaç müşterimde deniyeceğim çok çok sağol.
  4. Arkadaşlar merhaba. Öncelikle şunu demem gerekiyor orijinal win 10 satın alacağım ama nette baktığım zaman bazı sosyal satış mağazalarında win 10 dijital indirile bilir lisans 49 tl ve faturalı satılıyor. Bu firmalara nekadar güvenmeliyiz birde. ama bimex vatan gibi firmalarda 400 ile 800 tl arasınada fiyat var. yani bide bunu demek istiyorum cinden sipariş ettiğimiz win 10 home yüklü tableti 120 tl satın altık içinde lisanslı sitem yüklüydü bu nasıl bişi anlayamadım bir türlü. yardımcı olup kafamdakileri netleştirseniz çok menun olurum. Şimdiden teşekürler.
  5. veya anakart anakart üzerindeki kondansatörler bak şişen varmı
  6. Arkadaşlar Windows server 2008 kullanıcısıyım uzak masa üstü bağlantısı (Terminal bağlantı) yapıyorum. Yanlız microsoft terminal bağlantısı için 120 günlük sure tanıyor. Süre dolduktan sonra tekrar reset çekile biliyormuş bunu nasıl yapa bilirim  veya nasıl lisans gire bilirim şimdiden teşşkürler.
  7. Bu programa birde UAA desteği atılsaydı çokdaha güzel olurdu, birde intel ekran kartlarını tanırken hata veriyor.
×
×
  • Create New...