Jump to content

cevher21

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cevher21

  1. Merhaba Hocam Öncellik emeğin için tşk ederim yayınlamış olduğunuz isoda sorun mu var? WiNToBootic ile flaslayamıyorum diğer isolarda sorun yok ama sizin sunumunuzda problem oluyor program kabul etmiyor isoyu.
  2. [quote name='onurkatmer' date='16 August 2012 - 06:59 ' timestamp='1345100398' post='1231483'] Arkadaş yukarda paylaşmış. Ama sadece x86 var benimde işime o yarıyor zati [codebox]magnet:?xt=urn:btih:E5534EF969A6E8818AF731CD62D43156FD87EA99&dn=tr_windows_8_x86_dvd_915522.iso&tr=udp%3a//tracker.openbittorrent. com%3a80/announce[/codebox] [/quote] tşk ederim ben 64 bekliyorum.
  3. [quote name='onurkatmer' date='16 August 2012 - 06:50 ' timestamp='1345099834' post='1231479'] İndirmeye başladım seed ederim torrenti bu arada aktivasyon işi ne durumda kurulumda gene aynı keyleri kullansak olur mu ? [/quote] hocam torrent linki verebilir misiniz?
  4. kullanıcı adı ve şifre istiyor üyeliği olan var mı? paylaşacak
  5. Arkadaşlar bu oyun BF2'nin üstünemi kuruluyor?Bilgi verirseniz sevinirim
  6. http://rapidshare.com/files/23320994/ProRat_S.E.rar
  7. Herhalde kimse hazırda yok cevaplamak için keşke bilseydim de kendi sorularımı kendim cevaplasaydım
  8. öncellikle bu konuyu açan arkadaşa tşk ederim benim biraz sorularım oalcak benim hdd 3 bölümden oluşuyor hepsi ntfs d sürücüsünü fat32 yaptı xp cdsindeki dosyalı oraya kopyaladım neyse bott ayarlarını yaptım açtım usb siz yapıyorum tabi başka bott cd si ile d sürücüsüne girdim ve kurmaya başladım xp yi 1 xp çok geç yükleniyor (geç yüklemesinin sebebi aynı sürücüye yüklediği için mi? 2 c sürücüsüne değilde d sürücüsüne yüklüyordu ( c ye kurmamasının sebebi ntfs olması mı) ? 3 nereye kuracağımı neden sormadı ? 4 bunu usb den yapsam yani xp yi usb ye kopyalasam yine windowsu usb ye mi kuracak (c sürücüsü ntfs olarak kalmışsa) 5 acaba ntfs sürücülerini görmek için bu flash diske bi program entegre edebilir miyiz? vereceğiniz cevaplar iin şimdiden tşk ederim.
  9. hocam resimde gördüğünüz bir kayıt formu çıkıyor. (yanılmıyorsam tam sürüm değil)
  10. hocam peki bu programın kendisi var mı sizde. ben ful sürümünü bulamadım en azında serial,pach v.b varsa linkini verebilir misin?
  11. ağdaki bilgisayarın adını bilsen ip adresine gerek yok zaten direk bağlanıyor radmin. acaba internetten birinin ip numarasını nasıl bulabiliriz. ben kurdum diyelim bir yere radmini port a açtım ona bağlanmam için ip adresini bilmem gerekir .nasıl öğreneceğiz? bilen var mı?
  12. arkadaşlar peki bunun kaspersky yakalanmayan versiyonu yok mu? virüs diye algılıyor meret
  13. Ne yersen ye asit yapar ağzında Kartal cimbom Hikaye şampiyonsun Kanarya cevher...
  14. Yürek yoksa ölmeye Yürek nasıl dayansın Biz ayakta ölürüz Sürünenler utansın. Yüreğim insan yüklü sanmayın ki durgunum Ben isyana yürüyen Dudayewe vurgunum. cevher...
  15. bu cümleyi gçzlsri kapalı yazabilir misiniz.
  16. tşk ederim arakdaş çok iğneleyici konuşuyorsun:) sıkıntım radmin değildi radmin sadece örnekti ben ağdan o makineyi göremediğim için yazmıştım. neyse ben tekrardan kurcalayayım makineyi hele bakalım ne olacak.
  17. öncelikle emeğin için tşk ederim arakadşım gerçekten harika olmuş çokta hızlı Benim bir sorunum olacak çalıştığım yerdeki bir pc ye tnc yi kurdum çok iyi çalışıyor. işyerinde 3 makine var yerel ağ ile bağlanıyoruz swich yok. 4 portlu modemimiz var . tnc xp li makine bizi görüyor paylaşıma açtığımız dosyaları görebiliyor. biz diğer iki makine onu görüyoruz ama paylaşıma açtığı dosyaları göremiyoruz. ayrıca radmin kurdum tnc yüklü pc ye bana mısın bile demiyor. acaba burda hangi servisi kapattığınızı öğrenebilir miyim ona göre sorunuma çözüm üreteyim lütfen ilgilenin. bu sorunu hal etsem diğer pc lerede kuracam. ama şimdilik korkuyorum. ayrıca nete girebiiliyoruz. kusura bakmayın belki yazılmış ama 77 sayfayı okumak biraz zahmet oluyor epey okudum bulamadım
×
×
  • Create New...