Jump to content

hanoglu2

Üye
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hanoglu2

  1. Teşekkür ederim Veyselinci2.   connectify programı işe yaradı. NOD32 Antivirüsün Ağ güvenliğini devredışı bırakınca cepten bilgisayardaki VINN internetine girdim.
  2. Note 2 IP adresi alamıyor ve bağlanamıyor. Program bağlı olduğunu söylesede sonuç yok. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Tüm ekran görüntüleri ve bilgileri burda.
  3. Teşekkürler. Programın pro sürümünü bulmak zor oldu.   Denedim ama sonuç alamadım. Sanırım program bu durumu destekliyor. Program ayarlarını incelemek gerekebilir. Note 2 bağlanmaya çalışıyor. Program bağlı diyor. Ama telefon IP alamıyor ve internet bağlantısı kuramadığını söylüyor.
  4. Turkcell 3g VINN modem ile internet hizmeti alıyorum.   TP-Link WN727N USB modemin Access Point olma özelliği var.   Bu ikisini kullanarak bir wi-fi internet yayını yaparak telefon ve televizyonumu interenete bağlamak istiyorum. İnternette çok araştırma yaptım, çeşitli metodlar kullandım. Hiç sonuç alamadım. Bu çalışmalar sonucunda 192.168.2.1 ile artık modem arayüzüne ulaşamıyorum. Yerel ağ geçidi yok. Access point yaptığımda telefon bağlanıyor ama ip alamıyor.   Türkcell vınn var. internet alıyorum. usb sürücüsüne takıyorum. türkcellin programını çalıştırıyorum. internet bağlantısı oluşuyor. Masaüstü bilgisayarımdan internet hizmeti alıyorum. Bu usb 3g modemi hangi bilgisayara taksam o bilgisayar internet sahibi oluyor. Ama ben evde Windows 7 yüklü masaüstü bilgisayarımdan internete girmek zorundayım.   Ayrıca tp-link usb wifi modem var yani çevremde wifi yayını varsa internete giriyorum.    Soru: Ben 3G modemi (usb VINN) USB modem ile access point yaparak cepten internete nasıl girebilirim.   Aslında yapanlar varmış ama ben bu bilgilere ulaşamadım.         Tüm ayarlarla ilgili ekran görüntüsünü buraya yükleyemedim. Ama aşağıdaki adreste tümü bulunuyor.
  5. DisplaySwitch.exe Windows 7 Professional Edition 64-bit gibi Windows sistemlerinde Display Switch bileşeni sorumlu olan bir DLL dosyasıdır.   DisplaySwitch.exe etkilenen makinelerde kötü amaçlı yazılım Registry Washer indirmek ve yüklemek için sosyal ağ Raptr ile yayılan virüs Worm:Win32/Bagz.ALA bulaşabilir.   Kaynak:http://www.windowserrorfixer.com/
  6. bunu nasıl kullanıyoruz ve nerden tenin ediyoruz. ben çok kullanıyoprum turboyu.
  7. Firefox hızlı yapmasını bilmiyor mu ki. Ben bu tarz şeyleri denedikten sonra firefox´un bozulduğunu gördüm. Bence en iyi ve doğru olan uzak durmak.
  8. hotfile ile yükleyebilirmisiniz. rapid sitesini akşamları kullanabiliyorum, mallesef dosya indiremiyorum.
  9. VERSYON 10 GELMİŞ. ZAHMET OLMAZ İSE BUNU TAŞINABİLİR HALE GETİRİRSEN ÇOK SEVİNİRİM. TAHMİN EDİYORUM Kİ BÖYLE BİR DURUMDA TÜRKÇE VERSYON OLDUĞUNDA ÇOK RAĞBET OLACAKTIR. EMEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
×
×
  • Create New...