Jump to content

wikioogle

Banned
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wikioogle

  1. Birşey soracaktım.. Genelde sorularıma cevap alamıyorum ama yinede sorayım bakarsınız bu sefer fark edilir.. Gerçi son konu epey bir önce yazılmış.. DriverPack_BASE programını çıkartıtkdan sonra oluşan klasörlere driverları atmamamız gerektiği yazılmış. "3rd party DriverPacks" ve "DriverPacks" klasörlerine attığımız zip dosyaları arasındaki fark tam olarak nedir? (tam olarak hanği işi yaparlar bunlar) O verdiğiniz adreslerdeki driverlar sanırım belirli bileşenler için grup olarak mı tanımlanmış.. (Mesela driverpack ler için grafics_A yaklaşık 50 tane falan kart için tanımlı) Birde şunu öğrenmek istiyorum: Çok temel bir soru olacak ama, SATA sürücüler ile makinadaki donanım bileşenlerine ait driverlar arasında ne fark var? Bunu şundan soruyorum, sata hdd sürücüleri donanım bileşenlerimiz ile aradaki uyumluluğu için bir arabirim değilmi (benim bildiğim). Eğer böyle ise, bu driverpack i cd mize entegre etmemiz yeterli olmaz, extradan kendi sürücülerimizide mi yüklememiz gerekir acaba? Bu kopnuda biraz kafam karıştı, yanlış biliyorsam aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. Arkadaşlar bir ricam olacaktı: Yukardaki konuda bulunan "injecting windows" yazılı olan arka planın temizi elinizde varmı acaba? Masaüstü resmi olarak kullanmak istiyorum. Ben google dan bulamadım nedense.. Paylaşan olursa çok sevinirim.
  3. Evet acaba budurumda önce sata-raidleri entegre edip sonra nlite ile kişisel driverlarımızı entegre etsek sorun olur mu? Ya da öncelik sırası önemli mi? Birde çok temel bir soru soracaktım: Bu uygulama için zaten elimizde var olan xp leri kullanıyoruz..(en azından ben öyle yapıyorum.) Bu elimizdeki xp lerde, güncel olmamakla beraber çeşitli entegrasyonlar yapılmış zaten. Burdaki işlemlerle bunların üzerilerine mi entegre ediyoruz şimdi biz? Eğer hayır tamamen tertemiz hiç dokunulmamış bir xp (+sp3) lazım diyorsanız; acaba nerden bulabilirim böyle bir xp? Link verirmisiniz.. Teşekkürler.
×
×
  • Create New...