Jump to content

degusa

Yeni Üye
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About degusa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

degusa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. BİRADER Ben karadeniz civarında pc firmasında çalışıyorum anakartlara   rework dediğimiz işlemi yapıyoruz.Eğer alt kapak direk açılıyorsa 15-20 tl gibi bir fiyat yok fanı temizlemek için anakart komple sökülüyorsa 30 tl gibi bir fiyatı var. sen sadece hdd ve ramlerini ve cdrom ki varsa onların serisi ve anakartın serisini al zira laptopda alınacak başka birşey yok ki cdrom genel çok oluyor alıp değiştirmeye bile gerek görmez. yok ben güvenemem diyorsan casper teknik servisine git 30-50 ama 30tl var yaparmısın dersende yaparlar marka farketmez yapar.  
  2. slm beyler nad bayanlar bendede öyle bir sorun oluyor ama size birkaç işlem yaptıracağım mouse bilgisayardan çıkartın ilk önce kuruluma öyle devam edin eğer olmadıysa bilgisayar 39. dk mouseniz sürekli bir leyler yapın boş boş sağ sola yukarı aşağı tıklayın biraz ama kurulum bitinceye kadar çünkü bendede aynı problem yapıyor hiç dokunmadığımda bilgisayar kitleniyor ama mouse ille sürekli işlem yapırdımmı devam ediyor nedendir bilmem denemenizi isterim neyse şimdiden teşekkürler BU ARADA TNCXP YAPINCILARINA TEŞEKKÜRLER....:-)
  3. ben tncxp kullanısıyım bu arada tncxp yapan kardeşlerime çok teşekkür ederim tncxp de ağ kimliğini değiştiremiyorum naıl değiştirebilirim ve ağ kimliğimi değiştirme tuşu aktif değil yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler <a href="http://img411.imageshack.us/my.php?image=sshot1cj2.jpg" target="_blank"><img src="http://img411.imageshack.us/img411/6615/sshot1cj2.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>
×
×
  • Create New...