Jump to content

pashapc

Üye
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

440 profile views

pashapc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. ABBYY FineReader 12.0.101.382 Professional Türkçe    Bu programı kurduktan sonra lisans hizmeti vermiyor hatası aldım. Sanırım crackli hali değil.
  2. ram 1gb olması dolayısyla ram belleğin yetmediği durumda veriler harddiske yazarak okunur yani daha düz bir anlatımla sizim bilgisayarınızda ram yetersiz ve harddiske daha çok yük biniyor seagate çok sesli çalışan bir disk olmamakla birlikte ramleri 2 minimum 2gb yaparsanız harddisk sadece yükleme yaptığınızda ses çıkartır oda doğal zaten ama uygulama filan çalıştırırken önyüklemeli durumlarda ram yeterli oldumu harddisk sizin bahsettiğiniz şekilde gürül gürül çalışmaz.
  3. merhaba hala sizin yapmış olduğunuz sınırsız nod32 kullanıyorum şuan win7 de uyumsuzluk sorunu var nos43 4 sürümleri sınırsız yaparak paylaşma imkanınız varmı şuan forumda elle tutulur bir çalışma olmadığını sanırım sizde görüyorsunuzdur siz bırak...

  4. arkadaşlar bu activate i yapabilen varmı prodoct activate te windows 7 beta görünmüyor nerden yapılıyor bunun activate i??ayrıca windows 7 vistada dan fonksiyonel ve görsel xp gibi çok kullanışlı bence herkes windows7 ye geçicek gibi geliyor bana.internette filan çok hızlı ve stabil oyunlarda ve programlarda xp yi aratçak gibi görünmüyor benim test ettiğim makina amd athlon 3500 1gb ram var bu makinada bile çok iyi çalışıyor umarım fazla gecikmeden çıkartırlar.
  5. nedense herkese bir cevap yaziliyor ben 2 soru sormuşum kimsenin cevap yazma zahmetine girdiği yok sorular cevaplarını bulursa foruma girenlerin aradıklarını bulma şansları artar birileri sorucak birileri de cevaplayacak ki konular hakkındaki sorunlar biticek.saygılar sunarım...
  6. merhaba eğer vaktinizi almıcaksa bir açıklama yapabilirmisiniz detaylı olarak yani sysprep dosyasının içinde C_Windows,C_Sysprep dizinideki dizinleri "C:\" Sürücüsüne kopyalayıp C:\sysprep\basla_*.cmd'yi çalıştırın.2. Sysprep Çalışıyor penceresi kapanınca sistemi kapatıp yedeğini (ghost-acronis-imagex) alın hedef makinelere aktarın. yani yukardaki işlemleri yapıp reset atıyoruz pc ye ve dos ortamında ghost veya acronis le image ı alıyoruz ve bu image farklı donanınmdaki pc lere restore edilebiliyor ve sonrasında sadece restore ettiğimiz pc de driverlari yüklemek kalıyor geriye doğrumu anlamışım?yani herhangi bir ayar filan yapmıyormuyuz?
  7. ya arkadaslar bu sysprep dosyasının içinde bişeyler yazıyor ama benim gibi en cahil insanlarında düşünerek sevgili adminlerimiz daha anlaşılabilir birşey olan video ile anlatımı eklerseler size dua ederiz.teşekkürler.. saygılar..
  8. merhaba sadece sistemin olduğu halini upload edebilirseniz çok iyi olur buarada sp2 li ve updateleri yapılmıştır sanırım. ayrıca ie7 ve mediaplayer11 , framework1+2+3 kuruluysa gerçekten çok işine yarar çok kişinin.yani sistem olan halinde tam olarak neler var neler yok yazabilirseniz işine yarayan indirir yaramayan indirmez.son olarakta şu rapidden hariç bir yere upload ederseniz ayrıca dua ederim size:)
  9. ya bişey sorucam müsaitseniz ben flexnet admin 7.5 i kurdum ama anlattığınız örneklerde sadece tek setuptan kurulan programlar var mesela bir office 2003 nasıl yapılıcak mesela ben etrust antivirus ü yapmaya çalıştım ama setup.exe nin yanında 4 tanede dosyası var olmadı nihayetinde yol gösterirseniz sevinirim...flexnet 7.0 pro da var bende 7.5 daha yeni diye kurdum sizce hangisi daha verimli onu kullanayım?
  10. arkadaşlar flexnet admin studio da repackager dan bir program hazırladım serialleri filan oluyor ama tam otomatik kurulum olmuyor programın kurulum ekranı geliyor ve next lemen gerekiyor böyle oluncada wpı da otomatik kurduramıyosun ben baktım ama çözemedim repackager da bu tam otomatik kurulum için bir ayar varmıdır bilen varmı?
  11. merhaba bende nlite 1.3.5 i kullanarak bir xp cd si yaptım sadece windows güncelleştirmelerini ekledim birçok deneme yapmama rağmen yeterli bigiye ulaşamadığım için windows kurulumuna program ekledimsede başarılı olmadı bende güncelleştimeleri ekleyip benim için gerekli olan sadeleştirmeleri yaptım windowsta 375mblık bir iso elde ettim 15 dakikada kuruluyor herşey iyi hoş ama şöyle bir sorunum oldu kurulum başlarken diskte partion ayırma kısmında biçimlendirme sadece ntfs olarak var fat olarak biçimlendirme seçeneğini nasıl ettimse kaldırmışım bunu nasıl düzeltebilirim ayrıca ben klasik masaüstü kullanıyorum başlata tıkladığınızda sol tarafonda windows professional yazıyordu onuda kaldırmışım ama öyle bir ayarlama yapmadım acaba nlite bizim seçtiklerimizin dışında bişeyler yapıyormu?
  12. konunun bu konuyla alakası yok yani öylemi benim size tek sorum şu ussf adlı programı buara siz upload etmişsiniz ve burda anlatılanlara göre bu programla programların sessiz kurulum anahtarları bulunup nlite addon makerla da katılımsız hale getirilebiliyor denmiş burada ama ussf adlı program mesela foxitreader ın parametresini vermiyor bunun gibi bir çok programın parametresini bulamadım şimdi diyorum ki bu parametreleri bulan nasıl bulupta kuruyor?
  13. Benim vaktim var yalnızca bir yol göstericiye ihtiyacım var kimseden uğraşmayıp bedavadan birşey istemedim sadece elimdeki beğendiğim programları kendime göre yapılandırmak istedim ve 1 haftadan beri birçok şeyi denedim burada anlattıklarınızla birçok kişi yapabiliyorsa bende yapabilirim en azından anlatırsanız anlayabilirim ama lafları ağzınızdan kerpetenle almak gerekiyor 1günde 1 tane ipucuyla burda kimse bişey öğrenemez ve öğretemezde yani yardımlarınızı bekliyorum ama vaktiniz yoksada size teşekkür ederim en azından bir cevap yazdınız...
  14. arkadaslar yukarıda yazdığım mesaja kimse cevap yazmamış bari kendim yazayım dedim burda xp ye program entegre etme konusunda detaylı bir anlatım yapılacağı yazıyordu ama hala yok sorduklarıma cevap verende yok neyse genede allah hepinizden razı olsun allaha emanet olun arkadaşlar...
×
×
  • Create New...