Jump to content

Eylulun_Oglu

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Eylulun_Oglu

  1. Bence bir 512 ram daha tak, takır takır çalışır.
  2. Tam emin değilim ama kurarsın fakat; çok yavaş çalışır. Emin olmadığımı belirteyim.
  3. Dostum VİSTA; donanımda hangi özellikleri istiyorsa TNCVİSTA içinde aynı donanım özellikleri gerekiyor.
  4. Dostum yapman gereken aynen şu; masaüstünde sağ tıkla, çıkan menüde en alttaki KİŞİSELLEŞTİRME'yi tıkla, açılan pencerede, en üstte PENCERE RENGİ VE GÖRÜNÜMÜ seçeneğini tıkla, yen, bir sayfa açılacaktır.Bu açılan sayfada da alt kısımda DAHA ÇOK RENK SEÇENEKLERİ İÇİN KLASİK GÖRÜNÜM ÖZELLİKLERİNİ AÇ ibaresi göreceksin. Bu yazıya tıkla ve açılan kutuda VİNDOWS VİSTA TEMEL yazısını görürsün, bunun üstünde WİNDOWS AERO yazısı var ona tıkla ve alttaki UYGULA seçeneğine tıkla. İşte bu işlemlerden sonra sende AERO yani 3D özelliklerini kullanabilirsin. :D
  5. Dostum ÇALIŞTIR açmak için; BAŞLAT-TÜM PROĞRAMLAR-DONATILAR sıralamasını takip et, işte en üstte, tam karşında ÇALIŞTIR. :D
  6. Eywallah dostum, çok sağol, çok teşekkür.
  7. Nasıl olur.!!!!! Ben yükledim, bir haftadan beri oynuyorum bile.. Yani NFS Carbon yüklendi ve sorunsız çalışıyor. Bende de FİFA 2007 yüklendi ama çalışmadı. Sanırım oda Deamon Tool Vista'yla uyuşmadığı için.
  8. Dostum benim öğrenmek istediğim şuydu; sizin çıkardığınız özelliklerin hepsini değil, örneğin; sadece movie maker'i yada sadece orjinal ekran koruyucularını yeniden yükleme imkanı var mı.? Yani sizi çıkardıklarınızın tamamını değil, bazılarını yükleme imkanımız var mı.? Öğrenmek istediğm buydu..
  9. Dostum dün akşam kurdum pc'ye, muhteşem oldu. Ellerine, gözlerine,emeklerine sağlık. Ayrıca 1 sorum olacak. Birincisi; sizin çıkardığınız özellikleri, TNCVista Lite'yi pc'ye kurduktan sonra yeniden eklemek mümkün mü.? Eğer kurabilme imkanımız varsa bunları nereden bulabiliriz, sizde varsa; (ki mutlak vardır. ) bizimle paylaşıp nasıl kurabileceğimiz konusunda anlatarak yardımcı olur musunuz.? Mesela Movie Maker, mesela orjinal ekran koruyucuları vb. şeyler. Bayağı masraflı oldum sanırım.
  10. Bu günlerde iyi değilim, hep yanlış yerlere yazıyorum. ;)
  11. Dostum dün akşam kurdum pc'ye, muhteşem oldu. Ellerine, gözlerine,emeklerine sağlık. Ayrıca 1 sorum olacak. Birincisi; sizin çıkardığınız özellikleri, TNCVista Lite'yi pc'ye kurduktan sonra yeniden eklemek mümkün mü.? Eğer kurabilme imkanımız varsa bunları nereden bulabiliriz, sizde varsa; (ki mutlak vardır. ) bizimle paylaşıp nasıl kurabileceğimiz konusunda anlatarak yardımcı olur musunuz.? Mesela Movie Maker, mesela orjinal ekran koruyucuları vb. şeyler. Bayağı masraflı oldum sanırım.
×
×
  • Create New...