Jump to content

xamax10td

Üye
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Male
  • Bilgisayar başında

Recent Profile Visitors

1056 profile views

xamax10td's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Haydaaaaaaaaaa!Yaw tam da herşeyi hazırlamıştık yaa.Ulan rapid yine yaktın beni.
  2. Çok saol kardeş.Allah razı olsun.
  3. Ya arkadaşlar ben de yapamadım.Bunu bana msn den anlatabilecek bir kişi varsa lütfen PM atsın.Çok ihtiyacım var bu programa.
  4. Jitbit programı ile çözdüm.Forumda "Rapid'den sınırsız download" başlığı altında da açıkladım.
  5. Cevaplar için sağolun arkadaşlar.Ben sorunumu çözdüm.
  6. Modem : inca im-201 Allen arkadaşım senin yöntemini de deniyeceğim. Sağol. Bu .bat dosyasını otomatik olarak reset atmak için oluşturmak istiyorum.Yani o oluşturduğum dosyaya çift tıkladığımda reset atacak.
  7. Evet rapidshare için kullanıyorum.Ama malesef bu da olmadı.2 gündür uğraşıyorum bir çok yöntem denedim (imacros,jitbit vs) hiçbiri işe yaramadı. Autoit ile denedim, onu da kullanmayı bilmediğim için yapamadım.Bu konuda yardımcı olurmusunuz.Sizide çok yordum ama .
  8. Yine olmadı yaa. Aynen bunu yazıyorum. start http://admin:[email protected]/cgi-bin/webcm?getpage=../html/defs/style5/menus/menu.html&var:style=style5&var:main=menu&var:menu=tools&var:menutitle=Tools&var:pagename=restart&var:pagetitle=Restart Kullanıcı adım ve şifrem : admin Dosyaya girdiğimde ise bu sayfa açılıyor. http://192.168.1.1/cgi-bin/webcm?getpage=../html/defs/style5/menus/menu.html Yine mi yanlış yaptım.
  9. Olmuyor yaa.Yapamadım.Linki yazıyorum reset atmıyor.Medemin IP adresi 192.168.1.1 reset linki bu: http://192.168.1.1/cgi-bin/webcm?getpage=../html/defs/style5/menus/menu.html&var:style=style5&var:main=menu&var:menu=tools&var:menutitle=Tools&var:pagename=restart&var:pagetitle=Restart Notepad ın içinede böyle yazdım: start http://192.168.1.1/cgi-bin/webcm?getpage=../html/defs/style5/menus/menu.html&var:style=style5&var:main=menu&var:menu=tools&var:menutitle=Tools&var:pagename=restart&var:pagetitle=Restart ama olmadı.Link mi yanlış acaba.
  10. Notepad ın içine o linki yazıp .bat olarak kayıt yapıcaz öylemi?
  11. Tamam da o notepad ın içine ne yazacağım onu bilmiyorum.Sorun orda. Yok mu yardım edecek kimse.Bu auto it ile falan oluyodu sanırım.Ama nasıl olcak bilmiyorum. Lütfen yardım. DİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine Butonunu Kullanarak İlk İletinizi Edit'leyiniz.
  12. Slm arkadaşlar. Ben modeme reset attırabileceğim bir .bat dosyası oluşturmak istiyorum.Yani oluşturduğum .bat dosyasına girdiğimde modeme reset atacak.Bunu hangi programla yapabilirim.Bu program ve nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirmisiniz?
  13. Direk veri diskini seçerek yapmayacaksın.Nero dan kalıp yazdır seçeneğini seçeceksin ve kalıp olarak partların içinden çıkan tncxp.iso dosyasını seçeceksin.
  14. Yok mu yardımcı olacak birisi.6-7 aydır uğraşıyoruz bir türlü yükleyemedik lütfen yardım.
  15. Cd yi takıyoruz.Formatı bitiriyoruz.Yüklenecek dosyalar yükleniyor.Daha sonra bilgisayar yeniden başlıyor ve kurulum ekranı geldikten 1-2 dakika sonra mavi ekran çıkıyor ve kurulumu yapamıyoruz.
×
×
  • Create New...