Jump to content

J00mLaLi

Üye
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

İletişim Bilgileri

  • Skype
    Batuhan_Asanbuga[b][color=#FF0000]Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız[/color][/b].com

Profile Information

  • Male
  • Adana
  • Bilgisayar-Basketbol-

Recent Profile Visitors

936 profile views

J00mLaLi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Bir webtasarım ofisi nasıl çalışır yada şu şekilde sorim bir site yapar haftalarca yeni bir site işi gelmesini mi bekler yada bu sektörde nasıl isim yapar. Kısacası bu işi yapan büyüklerimiz işin nasıl yürüdüğü neler yapıldığı hakkında bilgi verebilir mi ?
  2. Öncelikle Merhaba Arkdaşlar; Ben bir otomotiv şirketine site yapmaya çalışıyorum. Bu site de Online Katalog diye bir bölüm var. O bölümde adım adım parçayı sorgulicam ama beceremiyorum. Örneğin; Araç markası bölümünden: Peugeot Araç modeli bölümünden: Partner Parça grubu: Alt Takım Parca: Amortisör Seçildiğinde Peugeot Partner'in Amortisör'ü çıkacak Access Veri tabanı kullanıyorum. Tablolarım ve içerikleri; --Markalar-- Marka_ID Marka_Adi --Modeller-- Marka_ID Model_ID Model_Adi --Parca_Grubları-- Grub_ID Grub_Adi --Parcalar-- Marka_Adi (Marka_ID ile ilişkili) Model_Adi (Model_ID ile ilişkili) Grub_Adi (Grub_ID ile ilişkili) Parca_Adi Parca_Resim Veri tabanı tablolarımda bu şekilde. Visual Studio 2010'da Pop up menu ile bu sorguyu nasıl yaparım. Şimdiden teşekkürler.
  3. Easy phpde ip mi kullanrak dışarı yayayın yapmak istiyorum ama olmuyor apache kendini kapatıyor. httpd.conf dosyasında [quote]Listen 127.0.0.1:80[/quote] yazan yere dış ip mi yazıyorum apache kendini durduruyor. Neden olabilir ? Yanlış ayar mı yapıyorum ?
  4. J00mLaLi

    Mp3 Çalar

    Bir mp3 çalar modeli alabilirmiyim. Kulaklık olmadan dışarı ses verecek
  5. Sağolun Arkadaşlar Necsisden Almaya karar verdim host+domain=35 TL
  6. Host-Domain Alacam Mybb Kullanarak Forum Açacam Buna uygun Fiyatta Domain ve host nerden alabilrim
  7. bu cümleti gözleri kapaşı ualazbilirmisiniz
  8. Kardeş Ben bunu daha öncede indirdim ama malesef ekrana görüntü gelmedi.... boşu boşuna kotam doldu.lütfen daha dikkatli olalım.
  9. slm bir isteğim olacak senden uzun sizden aradığım bir program var adı " type3 caa v5 based " bunu bulabilirseniz bana çok sevinirim.
  10. Bu sanal Pc bnde kendini pause yapıo Tam XP Kuruorum kndisini Durduruyor :S
  11. Bende Bilişimteknolojileri Alnı Öğrencisiyim Bölüm => Web Tasarım Ve Programlama
×
×
  • Create New...