Jump to content

bacinick

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bacinick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bacinick

    ProBox AI v1.1

    Benim de bu güzel çalışmada bir katkım olsun istedim. Umarım başta programın sahibi [b]KintaRo[/b] arkadaşımız olmak üzere siz form üyeleri beğenirsiniz. Zira bu benim formdaki ilk paylaşımım. [center][img]http://img205.imageshack.us/img205/4023/matrixopaquebaslk.jpg[/img][/center] [center][img]http://img207.imageshack.us/img207/8996/matrixopaque.jpg[/img][/center] [center][img]http://img62.imageshack.us/img62/8195/matrixtransparentbaslk.jpg[/img][/center] [center][img]http://img232.imageshack.us/img232/7238/matrixtransparent.jpg[/img][/center] [center][quote]http://www.mediafire.com/file/j6bb8056qo4hk8j/Matrix.zip[/quote][/center]
  2. Öncelikle ellerinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Ben [b]versiyon[/b] olayına takıldım. Başlıkta [b]V6[/b] demişsiniz, ama linkte [b]V5[/b] yazıyor. Acaba eski link mi kalmış sayfada?
  3. Elinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş. Ama kanallara basıyorum, basıyorum kapkara bir ekran var. Hiç bir şey çıkmıyor acaba neden? Bir de şifreli bölümün şifresini alabilirmiyim.
  4. Çok başarılı bir çalışma olmuş. Emre Ceylan arkadaşın ellerine, gözlerine, beynine sağlık, çok teşekkürler. Bu arkadaşın nezninde diğer AIO arşivi yapan arkadaşlara bir eleştirim olacak. Bu arşivlere [b]Driver Paketi[/b] ekleyerek boyutu şişirmenin ne anlamı var. Diğer fikirlere de saygım var ama [b]Driver Paketi[/b] İşletim Sistemleri paylaşımlarında mevcut zaten. [b]Driver Paketlerini[/b] tekrardan program paketlerinde yer vermenin bir manası yok bence.
  5. Murat Hassoy arkadaşım benim sorum biraz farklıydı: [b]"tek taraflı 2 ayrı dvd'ye yazdırabiliyor muyuz?"[/b]
  6. Yine başarılı bir çalışma olmuş. Murat Hassoy arkadaşın ellerine, gözlerine, beynine sağlık, teşekkürler. Boyutunun da tek taraflı tek bir dvd için uygun olmuş olması da güzel. Ama Murat Hassoy arkadaşın affına sığınarak küçük bir eleştirim olacak. [b]V12[/b]'ye göre [b]V13[/b]'de [b]Nero Burning ROM[/b] ve [b]Office Pro 2010[/b] gibi programlar yok. Onlarda kalsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ben [b]V12[/b]'yi diğer programların yanında özellikle [b]Office Pro 2010[/b] programı içinde olmasından dolayı çok beğenmiştim.
  7. Bu çalışmadaki programlar kısmı tek taraflı tek bir dvd (4.7GB) boyutunda olsa daha iyi olmaz mı acaba?
  8. [quote name='cemderya' date='01 December 2011 - 18:40 ' timestamp='1322764819' post='1122489'] Bunu tek dvd yapamıyoruz dimi murat iki dvd mi lazım _? Yani çıkan rar dosyasını iso olarak tek dvd ye atamıyormuyuz_? [/quote] [quote name='tsunami151' date='11 December 2011 - 17:13 ' timestamp='1323623615' post='1127311'] teşekkürler ; birşey sormak istiyorum doublelayer dvd 'e yazdırabiliyormuyuz ? iyi çalışmalar.. not : DVD+R DL 'a yazamadım... [/quote] Çok başarılı bir çalışma olmuş. Yapan arkadaşın ellerine, gözlerine, beynine sağlık, çok teşekkürler. Yukarıda alıntı olarak aldığım sorular cevaplanmadığı için, bu soruları ben de farklı bir şekilde sormak istiyorum. Bu çalışmayı tek taraflı 2 ayrı dvd'ye mi yazdırıyoruz, yoksa çift taraflı tek bir dvd'ye [b](DVD+R DL)[/b] mi yazdırıyoruz? Eğer çift taraflı dvd'ye yazdırıyorsak, tersi mümkün mü? Yani tek taraflı 2 ayrı dvd'ye yazdırabiliyor muyuz? bir de yapan arkadaşın affına sığınarak soruyorum: içinden bazı kısımları çıkararak tek taraflı tek bir dvd'ye yazdırabilir miyiz? Yani örneğin "Driver Paketi" kısmını çıkararak tek taraflı tek bir dvd'ye yazdırılabiliyor mu? [b]Murat HASSOY[/b] arkadaşım bu sorularımı cevaplandırırsan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
×
×
  • Create New...