Jump to content

fahrettin434343

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fahrettin434343

  1. Arkadaşlar.Ben bu tncxp yi 3 aydır kuramadım gitti .Tam kurulurken mavi ekran çıkıyo.Önceki sayfaları okudum.Orada yazanları uyguladım.TXTSETUP.SİF dosyasındaki satırları sildim tekrar denedim.Yine olmadıııı . Mavi ekran geliyo.BİOS güncellemesi falan diyo.Ben anakartmın modelini bilmiyorum .Onun için BİOS güncellemesi de yapamadım.Bana bu işi ayrıntılı olarak anlatırmısınız veya anakartın modelini nereden öğrenecem.
  2. SLM ARKADAŞALR.BEN VİSTAYI KURUCAKTIM AMA FORMAT ATMAK İÇİN DOS-TAN ÇALIŞTIRDIM PC Yİ VE FORMAT C:YAZDIM SONRA BENDEN ETİKET İSTEDİ BENDE C'NİN İSMİ AAA OLARAK AYARLANMIŞ BENDE ETİKETE AAA YAZDIM VE TÜM VERİ KAYBOLACAK DEDİ EVET DEDİM SONRA SONRA Bİ YAZI ÇIKTI AMA HATIRLAMIYORUM ZORLAMASINI İSTİYORMUSUNUZ GİBİ BİŞEYDİ EVET DEDİM AMA BİRİM HALA KULLANILMAKTA DEDİ VE FORMATI İPTAL ETTİ .LÜTFEN YARDIM NE YAPMAM GEREKİYORR?
  3. BENDE DVD VAR AMA YAZMIYO YAZIYO AMA SONRA BAŞKA PC YE TAKINCA BOŞ GÖZÜKÜYO.GÜNCELLENMESİ LAZIM FALAN DEDİLER NASIL EDİCEZ GÜNCELLEMEYİ.YADA BAŞKA Bİ YÖNTEMİ WARMI AYRICA BAZENDE YAZARKEN YARIDA KALIYO ÇALIŞMIYO BİDAHA.
  4. PCI\VEN_197B&DEV_2360="jraid" PCI\VEN_197B&DEV_2361="jraid" PCI\VEN_197B&DEV_2365="jraid" PCI\VEN_197B&DEV_2366="jraid" ARKADAŞLAR.BEN BU SATIRLARI TXTSETUP.SİF DOSYASINDAN SİLDİM.KURULUMU BAŞLATTIM AMA BAŞLATIRKEN "TXTSETUP.SİF DOSYASI EKSİK" DİYE Bİ HATA MESAJI ÇIKTI.TNCXP KURULMADI.NASIL DÜZELTEBİLİRİZ. ACİL YARDIM.
×
×
  • Create New...