Jump to content

rahim

Üye
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • .............................

Recent Profile Visitors

580 profile views

rahim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. siz ne diyorsunuz arkadaşlar,annem babamdan ötürü ölüm aylığı alıp 4b li olarakta sağlıktan faydalanırdı.dikkatınızi çekerim aylığını ayın 27 yedisinde alırdı.ayın 17 sinde öldü. ayın 17 de öldüğü için son aylığını hak etmemiş diyerek ölen kadıncağızı gss ye tabi tutarak öldüğü ayın 1ile 18 arasında gssli yapıp borç çıkarmışlar. adalet nerde anlamadım.aylığı hak etmek için azraille randevu mu alması gerekiyor anlamadım.
  2. odunu vurarak kırdı LİB
  3. bunların içinde sim kartlardaki bilgileri kurtaran programda var mı arkadaşlar? emekleriniz için teşekkürler
  4. [quote name='mustafa_2171' date='11 November 2011 - 18:21 ' timestamp='1321035678' post='1110275'] Ben pazartesi günü yemek arasında bi deneyeyim bunları yalnızken [/quote] aman hocam dikkat et. yalnız deneyeceğim diyorsun işin içine bir bit yenikliği var gibi
  5. bakın arkadaşlar ben tam iki gün tncxp yi kurmak için uğraştım. bunun için tam 8 tane cd ye yazdırmak için ugraş verdim hiç biriyle başarılı olamadım.en sonunda tncxp 1 cd ile kendimdeki normal xp+sp2 cd ikisini birden kullanarak bu işi hallettim.kurulum yaparken oem bios dosyası yüklenemiyor diye uyarı verdiğinde tncxp cd sini cıkarıp normal xp cd sini taktım bu şekilde her uyarıda birini çıkarıp diğerini taktım.böylece kopyalama işini tamamladım.bilgisayar kapanıpta tekrar açıldiğında gelen ekranda windows kuruluyar da ise tncxp takılı iken döngüsel atık diye hata verdiğinde tncxp yi çıkarıp normal xp cd sini takıp bilgi sayara reset attım ve kurulma işlemi yürümeye başladı. kurduğum için mutluyum.
  6. 80 dakika niye bekliyosunuz anlayamadım, bunun kolayı var,eğer modem kullanıyorsanız modemi resetleyip,adsl kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerseniz yeniden indirmeye başlar,bunu her partiyi indirdikten sonra yapmanız gerekir.ben bu işlemi 2 dakikada gerçekleştiriyorum ve 80 dk beklemiyorum.
  7. bendede aynı dosyalar var. nero ile yazdırırken kapanış yazdırılamadığından yazılım başarısız oldu diyor. kurulumu bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.
×
×
  • Create New...