Jump to content

muratturk

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

332 profile views

muratturk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Babylon Pro 7.0.2.2 Full http://rapidshare.com/files/91444302/Babylon_Pro_7.0.2.2_upload_by_muratturk.rar[/code] Pass : muratturk güle güle kullanın.
  2. teşekkür ederim sk8er_boi deneyeceğim. Edit: CD yi çıkarıp takınca değişen birşey olmadı ama o mantıktan hareketle bilgisayarı restart ettim şu an sorunsuz bir şekilde kuruldu. yardımın için teşekkür ederim.
  3. slm sk8er_boi, uzunca bir süredir TncXP yi kullanıyorum ve son derecede memnunum. yeri gelmişken sana ve emeği geçen tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkürler. yalnız son iki gündür TncXP yi kurarken alttaki resimde de görüleceği üzere kurulumun tamamlanmasına 35 dakika kala kurulum duruyor. herhangi bir hata iletisi falan da vermiyor ama yarım saatten fazla beklememe rağmen kurulum ilerlemiyor. kalıbı yeniden yazdırdım, hatta dün gece rapidden yeniden indirip onu yazıp denedim ama sonuç hep aynı. onlarca cd yazıp denedim ama olmadı. bu sorun hakkında bir fikrin var mı? şimdiden teşekkürler. http://www.resimupload.com/ds226501961_hata.html[/CODE]
  4. peki teşekkür ederim. Ben TncXP ye arapça klavye yüklemeyle ilgili araştırmalarıma devam edeyim. Bir sonuca ulaşabilirsem burada seninle ve tüm TncXP cilerle paylaşırım. Şu dosyayı indirip kurdum ve oldu. http://rapidshare.com/files/63386880/Arap_a_Klavye.rar.html
  5. evet almanca ve rusça için var daha önce aradım buldum ve uyguladım. "" Öncelikle temiz bir windows cdniz olmalı. çalıştıra: CODE rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection LANGUAGE_COLLECTION.BASIC.INSTALL 00000419 E:\home\i386\intl.inf yazıp enterleyin. E:\home\i386\intl.inf yazan yere kendi cdnizin yolunu mesela E:\i386\intl.inf. benimki hdd'de olduğu için home yazıyor.. eksik dosya hatası verdiği zaman temiz xp cdnizin içinden i386 dizinini gösterin."" dediğin gibi almanca, rusça vs. ek diller geldi ama Klavye Düzeni/IME kısmında hala arapça yok. Yukarıda verdiğin kodda "LANGUAGE_COLLECTION.BASIC.INSTALL 00000419" gibi bir kısım var acaba bu yol arapça dil grubunu içermiyor olabilir mi? yani bunun için ayrı bir kod mu yazmak gerekor? Teşekkürler.
  6. slm sk8er_boi, Öncelikle TncXP nin bugüne kadar kullandığım en iyi ve en başarılı işletim sistemi olduğunu belirtmek isterim. Partları indirirken, cd ye yazarken kurarken ve de kullanırken HİÇBİR sorunla karşılaşmadım ve hala da kullanmaktayım. Ancak şu son dönemde Arapça klavyeye ihtiyacım hasıl oldu. Aşağıda verdiğin link çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözeceğimi(zi) küçük bir açıklamayla birlikte anlatırsan çok sevinirim. Böylece gerçekten çok memnun olduğum TncXP yi sistemimden kaldırmamış olacağım. Teşekkürler. " S-Almanca fransızca arnavutça falanca filanca klavye lazım C-Yerden kazanmak için silindiler. http://www.uawiki.org/doku.php?id=wxp:reduce:restore sayfa altında klavyeleri geri yükleme var."
  7. sorunsuz çalıştı. şahane bir çalışma olmuş. emeğine sağlık.
×
×
  • Create New...