Jump to content

gonyalı42

Üye
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gonyalı42

  1. TR_by, 4 saat önce yazdı:

    Aşağıdaki PE sistemlere M2 SSD desteği ekledim, her iki sistemin masaüstünde Acronis var, bu sistemlerden birini kullanarak Acronis yedeği alıp geri yükleme yapabilirsiniz.

    W11 PE sistemi Multibootlar ile de kullanabilirsiniz.

    Üstad en yakın zamanda deneyeceğim inşallah. Teşekkürler. 

     

    • Like 1
  2. Kıymetli arkadaşlar benim işyerindeki bilgisayarımın işlemcisi 12.nesil i7.

    Bilgisayara format atarken VMD dosyası yardımıyla diskleri tanıtıp format atabiliyorum.Fakat bootable Acronisle yedek almak istediğimde diskleri görmüyor. Ne yapmam gerek ? Fikirlerinizi alabilir miyim?

  3. helehoyni, 9 saat önce yazdı:

    Linkini verdiğim ile bu gönderdiğiniz arasında çok kararsız kalmıştım; fakat alan arkadaşlardan ve kullanıcı geri bildirimlerinden tepe kısmı kalın olduğu için burun altına giremeyip bıyık bölgesini iyi alamadığını öğrendim. Ayar işi hakikatten güzel; cilt tipine ya da istenen sakal uzunluğuna göre, o yüzden ben de ayarlı bir model seçtim, ama çok gerek yokmuş benim için, sürekli sinekkaydı alan "9" seviyesinde kullanıyorum (Sizin gönderdiğinizde 6 seviye var sanırım).1813153817_TraTakmm.jpg.65f6ff1ee7485660364a719c74537b8e.jpg

    Doğru kafa kısmı çekiç kafası gibi neredeyse.6 Kademe fakat aralarda da buçuk olarak değerlendirilebilecek kademeleri var.

    • Like 1
  4. @byhabit Siz belirttikten sonra ben de denedim.Belirttiğiniz durum aynı şekilde bende de oluştu.

    Sadece takılı olduğu bilgisayarda koruma yapıyor.Başka bir bilgisayara takıldığında koruma hizmet dışı kalıyor.

    USB_Protect dosyası çalıştırılmadan koruma yapmıyor.

    • Like 1
  5. Ben de @Emre028 üstadın Windows 10 Ltsb 2015 çalışmasını tavsiye ederim.Süper hızlı ve stabil bir sistem.Şimdiye kadar benim emektar Amd fx4100 işlemcili 4 Gb ramli makinada canavar gibi çalıştı.Uzun zaman kullandım.Ama tabi diğer üstadların değerli çalışmalarını denemek için de sık sık format atıyorum.Ama dediğim gibi benim makinada en stabil çalışan bu sistem olmuştur

  6. Kardeşim Allah sağlık versin kilo verilir de alınır da.Ben üç ay önce korona oldum.Bir haftada istemsiz bir şekilde 7 kilo birden verdim.81 kilodan 74 kiloya düştüm.Boyum 1.83.Ben de kilo vereyim de almayayım diye hep kafaya takar olmuşdum.Fakat hastalık sonucu kilo düşüşü beni bir hayli sarstı.Şimdi yeniden 80 kilolardayım.Fakat artık basküle çıkmayı bırakacağım.Zaten günde iki öğün yemek yiyorum.Haftada iki gün oruç tutmak da Avrupalı diyetisyenler tarafından bile kabul edilmiş bir sağlık prensibi.En önemlisi de Peygamber Efendimizden gelen bir sünnet.Tavsiye ederim.Başda da dediğim gibi Rabbim hepimize sıhhat versin.Herşey gönlünüze göre olsun.

    • Like 3
  7. Üstadım ellerine sağlık. 15 gün önce laptoba kurdum. Dün de masaüstü bilgisayarıma kurdum.SSD 5 dk'da kuruldu. @karadurak üstadın Office 2016 lite'ı 2 dk da kuruldu.Program kurmada herhangi bir hatayla karşılaşmadım.Sistemin açılış ve kapanışı jet gibi.Çok çok sağol.Ellerin dert görmesin.

    • Like 1
  8. Rabbim şifalar ihsan eylesin kardeşim. Çektiğin sıkıntılar umarım ki müsbet bir şekilde sana dönecektir. Tez zamanda huzura kavuşursun inşallah.

    • Like 2
×
×
  • Create New...