Jump to content

Trajonist

Banned
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Trajonist

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Mükerrer üyelik
  • √ TNC Başından Kalkmamak<br />√ Teknoloji Haberlerine Bakmak<br />√ TNC Team Çalışmalarına Bakmak<br />√ Linux Yükleyememek :)<br />√ Kısacası PC başından kalkmamak :D

Recent Profile Visitors

675 profile views

Trajonist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. * 1 : Yalancı Yalancı [Liar Liar - 1997] * 2 : Mask [Maske - 1994] * 3 : Recep İvedik [serisi - 2007] * 4 : Teksas Katliamı Daha Çok Jim Carrey'i severim komedi filmleri.
  2. Benim memleketlim :) Güzel Şeyler Yapıyorsun.

  3. PicPick Anasayfa: https://picpick.app/en/ Herkes için hepsi bir arada tasarım aracı Tam özellikli bir ekran yakalama ve kaydetme aracı, Sezgisel görüntü düzenleyici, renk seçici, renk paleti, piksel cetveli, iletki, artı işareti, beyaz tahta ve daha fazlası. Özellikler Her şeyi yakalayın Tüm ekranın, aktif bir pencerenin, kayan pencerelerin ve masaüstünüzün herhangi bir belirli bölgesinin vb. ekran görüntülerini alın. Resimlerinizi düzenleyin En son Şerit stili menüsünü içeren yerleşik görüntü düzenleyici ile resimlerinize açıklama ekleyin ve vurgulayın: metin, oklar, şekiller ve daha fazlası. Efektlerle geliştirin Resimlerinize kolayca efektler ekleyin: alt gölgeler, çerçeveler, filigranlar, mozaik, hareket bulanıklığı, parlaklık kontrolü ve daha fazlası. her yerde paylaş Görüntülerinizi Web, e-posta, ftp, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Box, Evernote, Facebook, Twitter ve daha fazlası aracılığıyla kaydedin, paylaşın veya gönderin. Grafik Aksesuarlar Renk seçici, renk paleti, piksel cetveli, iletki, artı işareti, büyüteç, beyaz tahta gibi çeşitli grafik tasarım aksesuarları. özelleştirilebilir ayar Son derece gelişmiş ayarlarla, kısayol tuşlarını, dosya adlandırmayı, görüntü kalitesini ve diğer birçok seçeneği ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz. DETAYLARI GÖSTER İyi bir program Paintle Print Screen SysRq tuşuna basarak painti açarak yapıştırmak yerine bu programı tercih ederim. Birazdan indiririm.
  4. Acaba TNCXP'yi bir .iso kalıbı olarak yaparmısınız. Hemen nerodan cdye aktarırım cok part var indirmesi uzun sürer.
×
×
  • Create New...